کیک زرشک و پسته رو امتحان کردید؟ طعم ترشی و شیرینی کیک میتونه یه گزینه جذابی برای عصرونه باشه، پیشنهاد می کنم حتما تستش کنید، کل کیک ترش نیست، فقط بخشی که زرشکو میخورید این ترشی رو احساس میشه که در کنار شیرینی کیک خوبه!


مواد لازم برای تهیه کیک زرشک و‌ پسته

  • آرد قنادی یک پیمانه
  • روغن نصف پیمانه
  • شیر يك سوم پیمانه
  • شکر نصف پیمانه
  • تخم مرغ دوعدد
  • زرشک خشک نصف پیمانه یا مقداری کمتر
  • بیکینگ‌پودر یک قاشق چای خوری
  • وانیل يك چهارم قاشق چاي خوری
  • خلال پسته

دقت کنید همه مواد هم دمای محیط باشن


دستور پخت کیک زرشک و پسته

طرز تهیه کیک زرشک و پسته

تو مرحله اول شکر، تخم مرغ و وانیل رو پنج دقیقه با دور تند همزن هم بزنید تا کرمی و کشدار بشه و حجم بگیره.

در مرحله دوم سپس روغن مایع رو به همراه شیر اضافه کنید و در حد مخلوط شدن ۳۰ ثانیه هم بزنید.

در مرحله آخر آرد و بیکینگ پودر رو ترکیب کنید و حتما الک کنید، بعدش تو دو مرحله اضافه کنید و در حد ترکیب شدن هم بزنید.

سپس زرشکو بشورید و خشک کنید با کمی آرد ترکیب کنید.

برای چرب کردن قالب از ترکیب مساوی یک قاشق آرد و یک قاشق روغن مایع و یک قاشق کره اضافه کنید.

قالبتون رو‌ چرب کنید، مایه کیک رو بریزید و بعدش مقداری زرشک و خلال پسته دوباره یک لایه مواد کیک و مجدا زرشک و پسته بریزید.

روی سطح کیک هم برای تزئین خلال پسته بریزید. چند تا ضربه وارد کنید به قالب و بذاریدش داخل فر.

اگر مواد کیکتون خیلی شل بود میتونید کمی آرد اضافه کنید.

طبقه وسط حرارت از پایین، دمای فر گازی ۱۸۰. در فر برقی ۱۶۰ و توستر ۱۴۵ درجه ساتنی گراد.

مدت زمان تقریبی پخت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه با سیخ‌ چوبی‌ تست کنید.

برای طلایی شدن روی کیک در فرهای گازی دو سه دقیقه پایانی از بالا روشن میکنیم.