کیک زبرا بدون فر یه کیک دلبر و خوش ترکیب و راحت اونم بدون فر! با روش فر دست ساز به راحتی میتونید این کیک خوشگل و خوش بافت رو درست کنید و در کنار اعضای خانواده با یه فنجون چایی کلی میچسبه!

مواد لازم برای تهیه کیک زبرا برای ۱۰ نفر بدون فر

  • آرد ۲/۵ لیوان + ۲ قاشق غذا خوری (برای اضافه کردن به قسمت سفید)
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر ۱ تا ۱/۵ لیوان
  • روغن مایع ۳/۴ لیوان
  • شیر ولرم ۱ لیوان
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک ۱ پینچ (مقداری کم بین دو انگشت شصت و اشاره)
  • رنده پوست پرتقال یا لیمو ۱ قاشق مربا خوری یا وانیل کمی

طرز تهیه کیک زبرا برای ۱۰ نفر بدون فر، نرم و اسفنجی

طرز تهیه کیک زبرا برای ۱۰ نفر بدون فر

برای شروع ابتدا آرد و بیکینگ پودر و نمک رو ۳ بار الک کنید و بذارید کنار.

سپس تخم مرغ ها رو به همراه شکر حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد رنده پوست لیمو و بعدش به ترتیب شیر و روغن رو بریزید و درحد مخلوط شدن هم بزنید.

در آخر مخلوط آرد رو توی ۳ مرحله به مواد تخم مرغی اضافه کنید و آروم هم بزنین تا گلوله آردی باقی نمونه.

حالا مخلوط حاصل رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید به یکی ۲ قاشق آرد اضافی رو و به دیگری ۲ قاشق پودر کاکائو رو اضافه کنید و هر دو رو خوب ترکیب کنید.

قالب مورد نظرتون رو با روغن جدا کننده یا روغن معمولی چرب کنید و آرد پاشی کنید، داخل قالب با دو ملاقه از مواد به ترتیب بریزید اول یه ملاقه مایه سفید و بعد یه ملاقه مایه کاکائویی رو روی مرکز مایه سفید همین طور الی آخر تا اتمام هر دو رنگ مایه.

برای فر دست ساز یک قابلمه بزرگ که قالبتون داخلش جابشه (جنسش روئی باشه بهتره) رو روی گاز با شعله پخش کن بذارید روی شعله متوسط تا خوب داغ بشه یه سه پایه نسوز فلزی یا استیل رو داخل قابلمه و در مرکز بذارید و قالب رو روی سه پایه قرار بدین و بعد در قابلمه رو بذارید که با دمکنی پوشوندید.

تا ۴۰ دقیقه با حرارت کم (مثل روال دم کردن برنج) اصلاً در قابلمه رو باز نکنید وگرنه پف کیکتون میخوابه بعد ۵۰ دقیقه از داخل فر دست ساز خارج کنید و خنک که شد برش بزنید.

خیلی روش خوب و کاربردی ای هست مخصوصاً برای کسایی که فر ندارن، عالیه و بافت کیک هم خیلی خوب و پنبه ای میشه. پیشنهاد می کنم حتماً امتحان کنید این کیک زبرا نرم و اسفنجی شیک و خوشمزه رو.

برای داخل فر دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه.