براتون طرز پخت یه کیک خیلی خوشمزه آوردم به اسم کیک ونیزی، یه کیک کافی شاپی خاص و متفاوت!
مواد لازم برای تهیه کیک ونیزی کافی شاپی
- تخم مرغ ۲ عدد
- کره ۱۲۰ گرم
- شکر قهوه ای ۲۰۰ گرم (حدود یک لیوان) (شکر سفید هم میشه)
- شیر ۲۵۰ گرم (یک لیوان)
- آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
- موز ۱ عدد
- شکلات چیپسی ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
- سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ قاشق مرباخوری)
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
مواد ختمابه دمای محیط برسه.
دستور پخت کیک ونیزی کافی شاپی
برای شروع ابتدا سرکه رو به شیر اضافه کردم و یک ربع درش رو گذاشتم، یک ربع بمونه (باتر میلک رو آماده کردم با این کار.)
سپس شکر و کره رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم. تخم مرغ رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یک دقیقه خوب با همزن زدم. وانیل هم ریختم. ترکیب شیر و سرکه (باترمیلک) رو اضافه کردم و در حد مخلوط شدن ترکیب کردم.
در ادامه آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و ۳ بار الک کردم.
سپس موز خرد شده و شکلات چیپسی و یک قاشق غذاخوری آرد رو ترکیب و به مواد اضافه کردم.
مواد آرد رو سه مرتبه الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و ترکیب کردم، مایه کیک کمی سفت هست طبیعیه.
قالب من میان تهی به قطر ۲۵ سانت هست که با کره چرب و آردپاشی کردم. مایه کیک رو ریختم و صاف و یکدست کردم. در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم.
کمی که از دما افتاد از قالب خارج و روی توری گذاشتم که خنک بشه.
برای رویه من سس کاراملی درست کردم که کاملا سلیقه ای هست.
سه قاشق غذاخوری شکر رو داخل تابه ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا شکر ذوب بشه، قاشق بهش نزدم و وقتی آب شد ۲۵ گرم کره ریختم و ترکیب کردم و بعد ۷۵ گرم (حدود دو قاشق غذاخوری) خامه (صبحانه یا قنادی) رو اضافه کردم. خامه رو از قبل کمی گرم کردم و مرتبا هم زدم تا یکدست بشه و گوله ها باز بشه.
بعد که از دما افتاد روی کیک ریختم.
این کیک ونیزی خوشمزه رو بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه دو طرفه هم می تونید درست کنید.
خمچنین می تونید پودر کاکائو هم داخل کیک بریزید هر میزان که خواستید جایگزین آرد کنید و همون میزان از آرد کم کنید.