اگه دنبال امتحان کردن طعم های جدید هستین، این کیک تمشک خامه ای جذاب با اون رویه کرسپی پسته ای رو از دست ندین!
مواد لازم برای تهیه کیک تمشک خامه ای
مواد لازم برای کیک
- 2 عدد تخم مرغ
- 70 گرم شکر
- 100 گرم شیر
- 100 گرم کره ی ذوب شده
- 100 گرم آرد
- 50 گرم بادام آسیاب شده
- 20 گرم آب لیمو
- رنده ی پوست 1 عدد لیمو
- 5 گرم بکینگ پودر
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- تمشک به مقدار لازم
مواد لازم برای رویه
- 50 گرم پسته ی خرد شده (نه خیلی ریز)
- 20 گرم آرد
- 30 گرم کره ی سرد
- 30 گرم شکر
در یک کاسه تمام مواد رو ریخته و با نوک انگشتان شروع به مخلوط کردن میکنیم تا یه خمیر شنی داشته باشیم.
برای تزئین
- 125 گرم پنیر ماسکارپونه سرد
- 150 گرم خامه سرد
- 20 گرم شکر
مواد رو با هم مخلوط کرده و با دورتند همزن میزنیم تا فرم بگیره.
دستور پخت کیک تمشک خامه ای
برای شروع ابتدا شکر رو داخل کاسه ای ریخته، رنده ی پوست لیمو و آب لیمو رو بهش اضافه کرده و با دست ماساژ میدیم تا شکرمون طعم لیمو بگیره.
سپس تخم مرغ و عصاره وانیل رو بهش اضافه کرده و حسابی هم می زنیم. حین کار دورگیری کنید. کره و شیر رو هم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
بادام آسیاب شده و مخلوط آرد و بکینگ پودر رو هم بهش اضافه کرده و یکدست می کنیم. مواد رو داخل قالب 18 سانت که کف و دیواره هاشو کاغذ روغنی انداختیم ریخته و مایه رو داخلش می ریزیم.
در ادامه روی اونو یه لایه تمشک چیده و سپس مواد پسته ای رو روی سطحش پخش میکنیم. قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 35 تا 45 دقیقه قرار میدیم.
آخر سر گریل رو چندثانیه زده تا رویه کیک کرسپی بشه. نوش جان