تو این مطلب دستور پخت کیک ماهیتابه ای شکلاتی خیس رو براتون میزارم. یه کیک پف دار و نرم و فوق العاده خوشمزه هست. سسش هم افسانه ای هست!
مواد لازم برای تهیه کیک ماهیتابه ای شکلاتی خیس
مواد لازم برای کیک
- 3 عدد تخم مرغ
- شکر گرانول کمی کمتر از 1.5 لیوان
- 1 فنجان بزرگ روغن
- 1 لیوان بزرگ شیر
- 1.5 لیوان آرد
- 2 قاشق غذاخوری کاکائو
- 1 بسته وانیل معادل یک قاشق چایخوری
- 1 بسته بیکینگ پودر معادل یک قاشق غذاخوری
برای سس
- 3 لیوان شیر
- 1 قاشق غذاخوری پر نشاسته (25 گرم)
- 2 قاشق سوپ خوری کاکائو
- نصف لیوان شکر گرانول
- 1 قاشق چایخوری کره
- 80 گرم شکلات شیری تیره
- نصف لیوان آب (اگر قوام غلیظ بود میتونید اضافه کنید من اضافه میکنم)
برای خیس کردن کیک
- 1.5 فنجان شیر
- 1 قاشق چایخوری قهوه فوری ساده
دستور پخت کیک ماهیتابه ای شکلاتی خیس
تخم مرغ ها و شکر گرانول را با همزن کاملا میزنیم تا کف کند.
مایعات را اضافه کنید و با همزن بزنید.
آرد و بکینگ پودر و وانیلین و کاکائو رو الک میکنیم و کم کم اضافه میکنیم و با دور کم هم میزنیم.
تابه 26 سانتیمتری را با کره چرب و آرد پاشی کنید. آرد اضافی را تکان می دهیم و خالی میکنیم.
مایه کیک را داخل قالب بریزید.
3 لایه فویل روی اجاق وسط می گذاریم. یا از شعله پخش کن استفاده میکنیم.
تابه را گذاشته و با درب بسته روی کمترین حرارت بپزیم. 30 دقیقه. تا زمانی که پخته شود، همچنان می توانید تست خلال دندان را انجام دهید.
شیر و قهوه فوری را مخلوط کرده و روی کیک بریزید.
داخل بشقاب سرو برگردانید.
برای سس، همه مواد به جز شکلات و کره را در قابلمه با هم مخلوط کرده و بپزید.
آن را از روی اجاق بردارید و شکلات و کره را اضافه کنید. بگذارید سرد شود، هر از گاهی هم بزنید.
اگر قوام غلیظ بود می توانید آب اضافه کنید، من کم کم اضافه می کنم.
سس را روی کیک بریزید. در صورت تمایل می توانید بیسکویت های کاکائویی را خرد کرده و بپاشید. بیسکویت کاکائویی طعم بهتری را اضافه می کند، حتما توصیه می کنم.
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار
پیمانه لیوان دسته دار فرانسوی
مواد لازم کیک خیس
- تخم مرغ ۳ عدد
- آرد دو پیمانه
- شکر یک پیمانه
- روغن نصف پیمانه
- شیر یک پیمانه سرخالی
- بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل5گرمی یک قاشق چایخوری
- پودر کاکائو نصف پیمانه
مواد لازم برای سس شکلاتی
- روغن مایع یک استکان
- شیر يک پيمانه
- شکر یک پیمانه سرخالی
- پودر کاکائو نصف پیمانه
طرز تهیه
تخم مرغ رو با وانیل و شکر بزنید کرم رنگ که شد شیر و روغن رو اضافه در حد دو دقیقه مخلوط و بعد آرد پودر کاکائو بکینگ پودر رو الک اضافه و در حد مخلوط شدن بزنید.
فر رو با دمای ۱۷۰ درجه ازقبل گرم کنید به مدت ۱۵ دقیقه. حالا قالب رو کاغذ روغنی اگه نیاز بود بزارید مایع رو بريزيد و ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بسته به دمای فر زمان میبره ولی تا ۳۵ دقیقه باز نکنید بعد از ۳۵ دقیقه با سیخ چوبی چک کنید.
اگه تمیز بود کیک آماده شد برش بزنید با چنگال سوراخ کنید و سس شکلاتی ولرم رو روش بریزید .
طرز تهیه سس شکلاتی
برای سس شکلاتی شکر شیر روغن پودر کاکائو رو در حد مخلوط شدن بزنید و روی شعله بزارید تا به جوش بیاد و خیلی کم قوام بیاد خیلی کم.