کیک شکلاتی با رویه پنیری یه کیکی خوشمزه مناسب عصرانه هست. میشه گفت که یه چیزکیک فرمی شکلاتی با کرم ریکوتا هست.
هم کیک شکلاتی هم چیز کیک ولی خیلی خیلی فوری و راحت.
پنیری که اینجا استفاده شده پنیر ریکوتا هست که کم چربه تقریبا، ولی میتونین به جای اون انواع پنیر های پرچرب و خامه ای یا هر پنیر دلخواه بدون نمک یا کم نمکی رو استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی با رویه پنیری
- ۱۸۰ گرم آرد قنادی (۱ و ⅕ لیوان)
- ۲۰ گرم پودر کاکائو (۲ قاشق غذاخوری)
- ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
- ۱۲۰ گرم شکر (نصف لیوان)
- تخم مرغ بزرگ یک عدد
- ۸۰ گرم ماست ( ⅖ لیوان)
- ۸۰ گرم شیر ( ⅓ لیوان )
- ۸۰ گرم کره ذوب شده
- یک پنس نمک
- عصاره ی وانیل نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه کرم پنیری
- ۳۵۰ گرم پنیر ریکوتا (به دمای محیط رسید)
- ۱ عدد تخممرغ (به دمای محیط رسیده)
- ۵۰ گرم شکر (۳/۵ قاشق غذاخوری)
- ۸۰ گرم شکلات دلخواه
طرز تهیه کیک شکلاتی با رویه پنیری خوشمزه و مجلسی
برای شروع ابتدا شیر، ماست، تخم مرغ و کره و وانیل را در یک ظرف ریخته و با همزن خوب هم بزنید.
سپس شکر، آرد الک شده با بکینگ پودر و کاکائو را همراه با نمک اضافه کنید.
مایه کیک را مقداری هم بزنید تا یکدست و کرمی شود.
یک قالب به قطر ۲۰ سانتیمتر را چرب کرده و مایه کیک را داخل آن بریزید.
برای کرم ریکوتا در یک ظرف پنیر ریکوتا را با شکر و تخم مرغ بزنید تا یک ترکیب کرمی به دست آید. می توانید به اندازه نصف قاشق چای خوری رنده پوست پرتقال هم به کرم اضافه کنید.
کرم را روی مایه ی کیک در قالب بریزید، به طوری که کرم به دیواره های قالب نرسد. سپس آن را صاف کنید.
شکلات دلخواه خود را روی کرم به طور نامنظم بچینید.
قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که کاملاً بپزد، قرار دهید.
اجازه دهید کیک خنک شود سپس سرو کنید.
این کیک به مدت ۳ تا ۴ روز در ظرف در بسته در محیط اتاق تازه میماند.