کیک شنی ترکیه ای یک کیک شکلاتی و کرمدار خوشمزه!

مواد لازم برای تهیه کیک شنی ترکیه ای

مواد کیک:

  • 4 عدد تخم‌مرغ
  • یک لیوان شکر
  • نصف لیوان شیر
  • نصف لیوان روغن مایع
  • سه قاشق غذاخوری کاکائو
  • یک و نیم لیوان آرد
  • یک بسته‌ی 10 گرمی بیکینگ پودر (یک قاشق غذاخوری)
  • وانیل

برای خیس کردن کیک:

  • یک لیوان شیر سرد

مواد کرم:

  • یک لیتر شیر
  • یک بند انگشت کمتر از یک لیوان شکر
  • دو قاشق غذاخوری آرد
  • سه قاشق غذاخوری نشاسته (گندم یا ذرت)
  • سه قاشق غذاخوری کاکائو
  • 100 گرم شکلات
  • وانیل

برای روی کیک:

  • یک بسته بیسکوئیت پتی بور کاکائویی

اندازه‌ی لیوان 250 میلی (لیوان دسته‌دار فرانسه)

دستور پخت کیک شنی ترکیه ای بدون شیر عسلی

طرز تهیه کیک شنی ترکیه ای بدون شیر عسلی
برای شروع ابتدا تخم‌مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود شیر و روغن مایع را هم مخلوط کنید.

مواد خشک را الک کرده و اضافه کنید و و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود.

ظرف پیرکس سایز بزرگ را چرب کرده و آرد پاشی کنید و مایع کیک را بریزید و چند بار روی میز بکوبید تا هوای داخل مایع کیک خارج شود.

در فری که روی 180 درجه گرم شده 30 تا 35 دقیقه با کنترل بپزید.

برای کرم شیر و آرد و نشاسته و کاکائو را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا یکدست شود و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا بجوشد و قوام بگیرد از روی حرارت برداشته و شکلات و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات حل شود.

بعد از ولرم شدن کیک، با یک لیوان شیر سرد کیک را خیس کنید و کرم گرم را روی کیک یکدست پخش کنید.

بعد از خنک شدن یک بسته بیسکوئیت را پودر کنید و روی کرم پخش کنید و 5 تا 6 ساعت داخل یخچال بگذارید و به دلخواه تزئین کرده و سرو نمایید.

نوش جان