کیک شنی ترکیه ای یک کیک شکلاتی و کرمدار خوشمزه!
مواد لازم برای تهیه کیک شنی ترکیه ای
مواد کیک:
- 4 عدد تخممرغ
- یک لیوان شکر
- نصف لیوان شیر
- نصف لیوان روغن مایع
- سه قاشق غذاخوری کاکائو
- یک و نیم لیوان آرد
- یک بستهی 10 گرمی بیکینگ پودر (یک قاشق غذاخوری)
- وانیل
برای خیس کردن کیک:
- یک لیوان شیر سرد
مواد کرم:
- یک لیتر شیر
- یک بند انگشت کمتر از یک لیوان شکر
- دو قاشق غذاخوری آرد
- سه قاشق غذاخوری نشاسته (گندم یا ذرت)
- سه قاشق غذاخوری کاکائو
- 100 گرم شکلات
- وانیل
برای روی کیک:
- یک بسته بیسکوئیت پتی بور کاکائویی
اندازهی لیوان 250 میلی (لیوان دستهدار فرانسه)
دستور پخت کیک شنی ترکیه ای بدون شیر عسلی
برای شروع ابتدا تخممرغ و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود شیر و روغن مایع را هم مخلوط کنید.
مواد خشک را الک کرده و اضافه کنید و و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود.
ظرف پیرکس سایز بزرگ را چرب کرده و آرد پاشی کنید و مایع کیک را بریزید و چند بار روی میز بکوبید تا هوای داخل مایع کیک خارج شود.
در فری که روی 180 درجه گرم شده 30 تا 35 دقیقه با کنترل بپزید.
برای کرم شیر و آرد و نشاسته و کاکائو را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا یکدست شود و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا بجوشد و قوام بگیرد از روی حرارت برداشته و شکلات و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات حل شود.
بعد از ولرم شدن کیک، با یک لیوان شیر سرد کیک را خیس کنید و کرم گرم را روی کیک یکدست پخش کنید.
بعد از خنک شدن یک بسته بیسکوئیت را پودر کنید و روی کرم پخش کنید و 5 تا 6 ساعت داخل یخچال بگذارید و به دلخواه تزئین کرده و سرو نمایید.
نوش جان