کیک سه شیر کافی شاپی یکی از خوشمزه ترینهاست. دستور پخت ساده ای داره ولی یه کیک فوق العاده خوشمزه و مجلسیه. امیدوارم که درست کنید و از طعم و مزه خوبش لذت ببرید. برای عصرونه به همراه چای یا قهوه عالیه.
مواد لازم برای کیک سه شیر کافی شاپی
- تخم مرغ ۵ عدد
- اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری
- شکر ۱۵۰ گرم
- آرد سفید ۱۷۰ گرم
- بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک سه شیر کافی شاپی
برای شروع ابتدا تخم مرغ، وانیل و شکر را با همزن ۷ دقیقه بزنید تا رنگش روشن، حجیم و کشدار بشه.
در ادامه آرد و بیکینگ پودر را ۳ مرتبه الک و طی دو مرحله به مواد اضافه کنید. از یک جهت آروم مخلوط کنید و بریزید داخل قالب ۲۰ سانتی که چرب شده و کاغذ روغنی گذاشتید.
با سیخ چوبی از کناره تا مرکز بصورت دورانی هم بزنید تا اگه حباب اضافه داخلش هست خارج بشه و یکدست پف کنه.
سپس داخل فر از قبل گرم شده با دمای۱۸۰ درجه سانتی گراد بمدت ۴۵ دقیقه بپزید. بعد از پخت بلافاصله از فر خارج نکنید و بزارید با فر خاموش و در نیمه باز یک ربع بمونه بعد خارج و از قالب جدا کنید.
این کیک مایعات نداره و تمام پفش به همزدن اصولی مواد اولیه ست.
برای مرطوب کردن کیک
- شیر عسلی ۲۰۰ گرم
- شیر ۱۰۰ گرم
- شیر نارگیل ۲۰۰ گرم
- این سه رو باهم ترکیب و بزارید کنار
برای کرم
- زرده تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ۷۰ گرم
- نشاسته ذرت ۳۵ گرم
- اسانس وانیل ۲ قاشق چای خوری
- شیر نارگیل ۳۵۰ گرم
- پودر نارگیل ۱ لیوان
تمام مواد به جز پودر نارگیل را باهم خوب مخلوط و بزارید روی حرارت ملایم مدام همزده تاغلیظ شود.
سپس پودر نارگیل را بهش اضافه کنید و خوب مخلوط و روش سلفون بکشید بزارید کنار تا خنک شه.
کیک رو به دوقسمت مساوی تقسیم کنید و بزارید تو قالب کمربندی یا رینگ فلزی. سطحش رو با ترکیب سه شیر مرطوب کنید و نصف کرم را روش بریزید صاف کنید و تکه دوم کیک را روش قرار بدید بزارید تو یخچال ۳ ساعت بمونه بعد از قالب خارج و با ما بقی کرم کیک را کاور کنید. (اگه کرم سفت شده بود و کار باهاش سخت بود میتونید یکم شیرعسلی بهش اضافه کنید.)
یک لیوان پودر نارگیل رو رو حرارت تفت بدید طلایی که شد کیک رو باهاش پوشش بدید. نوش جان