کیک رولتی شکلاتی یه کیک رولتی خوشمزه و زیبا و یه انتخاب خیلی مناسب به عنوان کیک تولد در جشن تولد هاست. خیلی هم شیکه و نیازی به موز و گزدو هم نداره.
مواد لازم برای تهیه کیک رولتی شکلاتی
مواد لازم برای کیک
- تخم مرغ کامل ۲ عدد هم دمای محیط
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- شکر یک و نیم قاشق غذاخوری (۴۰ گرم)
- سفیده تخم مرغ ۲ عدد
- شکر ۲ قاشق غذاخوری (۶۰ گرم)
- آرد سفید قنادی نصف پیمانه (۵۰ گرم)
- وانیل شکری ترکی ۱ بسته (معادل ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل پودری)
برای سیروپ
- آب داغ ۱ لیوان (معادل ۲۰۰ میلی لیتر)
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
- نسکافه ۱ قاشق مرباخوری (۳ گرم)
برای گاناش
- خامه صبحانه ۱۰۰ میلی لیتر
- شکلات شیری ۱۰۰ گرم (منظور شکلات سفید نیست)
برای کرم نسکافه
- زرده تخم مرغ ۳ عدد
- شکر ۱ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم)
- آرد ۱ قاشق غذاخوری (۲۵ گرم)
- شیر ۱ لیوان (۲۰۰ میلی لیتر)
- نسکافه ۱ قاشق مرباخوری (۳گرم)
- شکر ۱ و نیم قاشق غذاخوری
- کره نرم شده هم دمای محیط ۱۵۰ گرم
برای کاور کیک
- شکلات تلخ ۸۰ گرم
دستور پخت کیک رولتی شکلاتی بسیار خوشمزه و متفاوت برای تولد
برای تهیه این کیک رولتی خوشمزه ابتدا ۲ عدد تخم مرغ کامل رو به همراه ۲ زرده تخم مرغ و یک و نیم قاشق شکر و وانیل، بوسیله همزن برقی بمدت ۳ دقیقه هم میزنیم.
سپس آرد رو ۳ بار الک کرده و به مواد کم کم اضافه کرده و با لیسک یا همزن دستی خیلی آروم هم میزنیم.
در یک ظرف تمیز دیگری سفیده تخم مرغ رو به همراه دو قاشق شکر با دور تند همزن هم میزنیم تا سفت بشه. مخلوط سفیده رو به مواد اضافه کرده و خیلی آهسته فولد میکنیم.
در یک سینی ۳۰×۴۰ کاغذ روغنی انداخته و مواد رو در اون ریخته صاف و یکدست کرده، سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه قرار میدیم تا بپزه. (مدت پخت بستگی به فر دارد).
برای تهیه سیروپ همه مواد رو با هم مخلوط کرده و بعد از اینکه هم کیک و هم سیروپ خنک شدن اون رو روی کیک مالیده و کیک رو مرطوب میکنیم.
برای تهیه گاناش خامه رو در ظرفی ریخته کمی حرارت داده تا گرم بشه (مراقب باشید خامه نجوشه).
خامه گرم شده رو از روی اجاق برداشته و شکلات خورد شده رو به اون اضافه کرده سریع هم میزنیم تا یکدست بشه. گاناش رو روی کیک که مرطوب کردیم میکشیم.
برای تهیه کرم در ظرفی شیر، شکر و نسکافه رو مخلوط کرده میذاریم بجوشه، زرده تخم مرغ رو به همراه کره نرم شده با همزن برقی میزنیم، آرد رو اضافه کرده هم زده و در آخر ترکیب شیر و نسکافه خنک شده رو اضافه کرده هم میزنیم و میپزیم.
دو سوم از کرم نسکافه ای رو روی کیک کشیده و یک سوم از اون رو نگه میذاریم. شکلات تلخ رو بن ماری کرده، با یک سوم از کرم نسکافه ای مخلوط میکنیم.
کیک رو برش زده رول کرده، ترکیب شکلات شکلات و کرم رو بدنه اون کشیده و با چاقو یا پالت فرم میدیم و در نهایت تزئین میکنیم. نوش جان