کیک ردولوت یکی از جذاب ترین و پر طرفدارترین کیک های کافی شاپیه. درست کردنش خیلی آسونه و در عین حال فوق العاده خوشمزست.

مواد لازم برای تهیه کیک ردولوت

  • آرد دو نیم پیمانه
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • شکر یک و نیم پیمانه
  • تخم مرغ دو عدد
  • وانیل یک قاشق چای خوری
  • شیر یک پیمانه
  • رنگ قرمز خوراکی سه قاشق چای خوری
  • سرکه دو قاشق چای خوری
  • جوش شیرین یک قاشق چای خوری

دستور پخت کیک ردولوت با رنگ قرمز خوراکی

طرز تهیه کیک ردولوت با رنگ قرمز خوراکی

 

آرد را سه بار الک کنید و کنار بزارید.

روغن و شکر رو حدود سه دقیقه با همزن بزنید تا سبک بشه. تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و هر کدوم رو حدود دو دقیقه با همزن بزنید.

سپس وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید. پس از آن، رنگ قرمز رو اضافه کنید و پس از ترکیب کردن شیر رو اضافه کنید و هم بزنید. سپس پودر کاکائو رو اضافه کنید و هم بزنید.

در مرحله بعد آرد رو در سه مرحله اضافه کنید و با همزن برقی دور کند هم بزنید.

در ظرف کوچکی سرکه و جوش شیرین رو با هم ترکیب کنید وبلافاصله به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.

کف قالب ۲۳ سانتی کاغذ روغنی بزارید.مواد رو به صورت یکنواخت داخل قالب بریزید. فر گازی با دمای ۱۷۵ درجه از قبل به مدت یک ربع گرم کنید.

زمان پخت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت هست. اما با توجه به متفاوت بودن فرها،از دقیقه ۴۵به بعد حتما چک کنید.

مواد لازم برای تهیه کرم پنیری
  • پنیر خامه ای ماسکارپونه ۳۰۰ گرم
  • پودر قند نصف پیمانه
  • خامه فرم گرفته یک ونیم لیوان

پودر قند و پنیر خامه ای رو بزنید تا سفت شوند.سپس خامه فرم گرفته رو اضافه کنید و کمی بزنید تا فرم بگیرند.

کیک را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و از کرم پنیری به صورت ساده شکوفه بزنید.من بدون ماسوره و به صورت ساده زدم

روش دوم تهیه کیک رد ولوت

مواد لازم

  • آرد ۱ و ۱/۳ پیمانه
  • روغن ۱/۲ پیمانه
  • پودر قند ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۵ عدد ( زرده و سفیده جدا)
  • سرکه ۲ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
  • رنگ خوراکی قرمز سیر
  • خامه قنادی ۵۰۰ گرم
  • پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم ( ویلی یا ماسکارپونه)

طرز پخت

ابتدا سفیده تخم مرغ و پودر قند رو مخلوط میکنیم و فرم میدیم. وقتی سفیده فرم گرفت، زرده تخم مرغ رو به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.

روغن و سرکه رو هم به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه، یک درب از رنگ خوراکی به مواد اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا ترکیب بشه، اگر مقدار رنگ کم بود یه مقدار دیگه اضافه میکنیم.

بیکینگ پودر و آرد رو با هم ترکیب میکنیم و در دو مرحله به مواد اضافه میکنیم. من از دو تا قالب استفاده کردم ( قالب ۲۰ و ۱۵).

۲/۳ مواد رو داخل قالب ۲۰ میریزیم و مابقی مواد رو داخل قالب کوچیکتر که‌ برای پودر کیک ازش استفاده کنیم.

قالب ها رو توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۳۵ دقیقه (حدودا) میزاریم تا آماده بشه.

بعد از اینکه کیک آماده شد، کیک کوچیکتر رو خرد میکنیم و میزاریم خشک بشه، بعد پودرش میکنیم. خامه قنادی رو فرم میدیم، پنیر رو بهش اضافه میکنیم.

کیک خنک شده رو برش میزنیم و لایه به لایه با خامه فیلینگ گذاری میکنیم، در نهایت خامه کشی سطحی رو انجام میدیم و با پودر کیک، کیک رو کاور میکنیم.