کیک پای سیب به روش قنادی رو با این دستور پخت با خیال راحت درست کنید، این دستور امتحان شده هست و مقدار مواد اولیه هم دقیقه. امیدوارم که مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه کیک پای سیب به روش قنادی
- سیب ۲ عدد متوسط یا ۳ عدد کوچک
- آرد سه صفر ۳۰۰ گرم (حدود ۲ و ۱/۲ پیمانه)
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری استاندارد
- کره نرم به دمای محیط رسیده ۲۰۰ گرم (به جای کره صبحانه میتونید از کره گیاهی استفاده کنید.)
- پودر قند ۱۲۰ گرم (۱ پیمانه) اگه بخواید شیرین تر بشه میتونید ۱۸۰ گرم (۱ و ۱/۲ پیمانه پودر قند اضافه کنید)
- تخم مرغ به دمای محیط رسیده ۴ عدد
- پودر تارتار ۱/۴ قاشق چای خوری (قابل حذف است ولی توصیه میکنم برای فرم گیری بهتر و سریع تر سفیده و جلوگیری از آب انداختن سفیده ها حتما اضافه کنید.)
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- عسل یا شربت بار ۱ قاشق غذاخوری
- شکر ۲ قاشق غذاخوری +۱ قاشق چایخوری دارچین برای غلتاندن سیب ها (اگه بخواید میتونید دارچین را تا ۱ قاشق غذاخوری افزایش بدید.)
دستور پخت کیک پای سیب به روش قنادی و حرفه ای
برای شروع ابتدا سیب ها را پوست بگیرید حلقه کنید و وسط آنها را دربیاورید و کنار بذارید. اگه قالب پای شما کوچک هست میتونید حلقه های سیب را از وسط نصف کنید.
سپس آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و ۳ بار الک کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید و دقت کنید زرده قاطی سفیده نشه وگرنه سفیده فرم نمیگیره.
سفیده ها و پودر تارتار با دور تند همزن بزنید تا جایی که سفت و ابری شود و به صورت قله ایستاده روی پره همزن بایستید و بعد ظرف سفیده را در یخچال بگذارید.
کره و پودر قند را ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و حجیم و روشن شود. بین کار کاسه را درگیری کنید تا کره یکنواخت همزده شود.
زرده ها را یکی یکی اضافه و هر کدام را ۱ دقیقه با دور تند همزن بزنید. همراه زرده آخر، وانیل و شربت بار را اضافه و ۱ دقیقه با دور تند هم بزنید.
مخلوط مواد خشک را در ۳ مرحله اضافه و با لیسک مخلوط کنید. در انتها سفیده را ۲ مرحله به صورت دورانی فولد کنید.
دقت کنید سفیده را دورانی مخلوط کنید تا پفش نخوابه و بافت کیک پای سبک و پفدار بشه. مواد در این مرحله خیلی سفته که کاملا طبیعیه آروم مخلوط کنید.
مایه کیک را در قیف بریزید. کف قالب پای کپسول کاغذی بذارید و یک لایه مایه کیک کف قالب بریزید.
یک حلقه سیب داخل مخلوط شکر و دارچین بزنید و در قالب بذارید و با لایه ای از مواد کیک بپوشانید روی مواد را با قاشق صاف کنید.
حتما ۱/۳ قالب خالی باشه چون مایه کیک خیلی پف میکنه. سپس در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود بپزید. فر برقی یا توستر دما ۲۰ درجه کمتر.
اگه قالب شما کوچک هست تایم پخت حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه میشود. نوش جان