این کیک نارگیلی فوق العاده خوشمزه و خوش بافت هست، بهترین گزینه برای سفارش های کافه ای واسه اونایی که کیک شکلاتی دوست ندارن و نمیخوان از خامه برای تزیین و کرم استفاده کنن مناسب هست. اگه درستش کنی مطمعنم پشیمون نمیشی
مواد لازم برای تهیه کیک نارگیلی با پودر نارگیل
- آرد یک و سه چهارم پیمانه حدودا از یک پیمانه دو تا سه قاشق کمتر۲۲۵ گرم
- تخم مرغ پنج عدد
- شکر یک پیمانه۲۰۰ گرم
- شیر یک پیمانه۲۰۰ گرم
- روغن یک سوم پیمانه ۷۰ گرم
- پودر نارگیل نصف پیمانه ۵۰ گرم
- وانیل یک قاشق چایخوری
- بکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری
مواد لازم کرم
- شیر سرد یک پیمانه۲۰۰ گرم
- شکر دو قاشق غذاخوری سر پر
- نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوری سر پر
- پودر نارگیل یک قاشق غذاخوری
- وانیل دلخواه
دستور پخت کیک نارگیلی با پودر نارگیل
اول از همه تخم مرغ و شکر وانیل چند دقیقه هم میزنیم تا کرمی و کشدار بشه. سپس شیر، روغن،پودر نارگیل اضافه میکنیم در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
آرد و بیکینگ پودر مخلوط می کنیم و روی موادمون الک میکنیم در چند مرحله و مواد فواد میکنیم همزدن زیاد پف تخم مرغ میگیره مجاز هستید در حد ۱۵ثانیه با دور کند همزن برقی هم بزنید.
مواد در قالب بیست و پنج در سی و پنج ریختم، میتونید از قالب میان تهی پنج تخممرغی که با روغن جدا کننده چرب کردید استفاده کنید، اگر از قالب سی در چهل استفاده کردید کیکتون نارک تر میشه.
مواد کرم هم دوبرابر کنید تا کاملا سطح کیک پوشیده بشه.
کیک در فر ۱۷۰ میزاریم و حدود چهل دقیقه پخت انجام میدیم.
برای درست کردن کرم همه مواد داخل قابلمه میریزیم مخلوط که شد شعله رو روشن میکنیم مواد به غلظت فرنی که رسید شعله رو خاموش کنید. وانیل رو آخر پخت اضافه کنید.
کرم گرم رو روی کیک بریزید اگر کرم سرد بشه رویه میبنده و سفت میشه نمیشه باهاش کار کرد روی سطح کرم صاف میکنیم و با پودر نارگیل تزیین میکنیم.
روی نارگیل با پشت قاشق صاف کنید و زمان بدید تا یک ساعت کاملا کرم خنک بشه بعد برش بزنید.
روی سطح کیک با شکلات بنماری و مغز پسته تزیین کردم. دمای فر برای فرهادی برقی۱۵۰ تنظیم بشه. میتونید این کیک رو شکلاتی هم درست کنید.