کیک مرمری از اون خوشمزه های دلرباست چون غلظت مایه اش طوریه که داخل قالب میتونید باهاش هرجوری دوست داشتین طرح های جذاب درست کنید، حتی طرح پلنگی که خیلی خاص میشه!
مواد لازم برای تهیه کیک مرمری
- 4 عدد تخم مرغ
- 250 گرم شکر دانه ریز (1 و 1/3 پیمانه)
- 200 گرم کره به دمای محیط رسیده
- 320 گرم آرد (2 و 2/3 پیمانه)
- 1/3 پیمانه شیر
- 2 و نیم قاشق چای خوری بکینگ پودر
- نوک قاشق چای خوری وانیل
مواد لازم برای قسمت کاکائویی
- 3 قاشق غذاخوری پودرکاکائو
- 3 قاشق غذاخوری شیر
دستور پخت کیک مرمری دو رنگ
برای شروع ابتدا آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و 3 بار الک میکنیم و کنار میزاریم.
کره و شکر رو 6 دقیقه با دورتند همزن زده تا پوک و سفید بشه. حین کار حتما دوبار دور کاسه رو دور گیری می کنیم.
تخم مرغ ها رو یکی یکی بهش اضافه کرده و هربار در حد مخلوط شدن هم می زنیم. با تخم مرغ آخر وانیل رو هم اضافه می کنیم.
نصف مخلوط آرد رو بهش اضافه کرده و با دور کند همزن یکم مواد رو مخلوط می کنیم. شیر رو بهش اضافه کرده و هم می زنیم.
حالا مابقی آرد رو بهش اضافه کرده و با لیسک یا با دور کند همزن در حد یکدست شدن مواد رو هم می زنیم. مایه رو به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و به یکی پودر کاکائو و شیر رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
دو رنگ رو داخل قیف های جداگونه ریخته و سرش رو کوچیک برش داده و داخل قالبی که با کره حسابی چرب و آرد پاشی کرده ایم، به دلخواه طرح انداخته و قالب رو داخل فر از یه ربع قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 45 تا 50 دقیقه میزاریم. قالب من میان تهی سایز 26 بود. نوش جان