به جرات میتونم بگم کیک مالاگا یکی از خوشمزه ترین کیک هایی هست که تا حالا خوردم و درست کردم، یه مزه بهشتی داره. همون طور که می‌دونید مالاگا هم یکی از شهرهای اسپانیا هست.


مواد لازم برای تهیه کیک مالاگا شکلاتی خیس اسپانیایی

برای کیک

  • ۴ عدد تخم‌مرغ بزرگ
  • ۱ لیوان شکر
  • نصف لیوان روغن‌مایع
  • نصف لیوان شیر
  • ۱ لیوان آرد
  • ۴ قاشق غذاخوری پر نشاسته
  • ۲/۵ قاشق غذاخوری کاکائو (۲۵۰گرم)
  • ۱ پاکت بیکینگ‌پودر (۱۰گرم)
  • ۱ پاکت وانیل ترکیه (۵گرم یا نوک قاشق چای‌خوری وانیل ایرانی)

برای خیساندن کیک

  • نصف لیوان شیر

برای کرم

  • ۱ لیتر شیر (حدود ۵ لیوان)
  • نصف لیوان آرد
  • ۲ قاشق غذاخوری نشاسته
  • ۱ عدد تخم‌مرغ
  • ۱ فنجان قهوه‌خوری شکر (۳-۴ قاشق غذاخوری)
  • ۱ پاکت وانیل ترکیه (یا نوک قاشق چای‌خوری وانیل پودری)
  • ۱ پاکت کرم شانتی

برای کارامل

  • ۱ لیوان شکر (لیوان ۲۵۰ میل)
  • ۱ قاشق غذاخوری پر کره
  • ۱ پاکت خامه (یه مقدار رقیق باشه)
  • ۱۴ عدد موز کوچک

برای تزئین

  • فندق یا پسته

دستور پخت کیک مالاگا شکلاتی خیس اسپانیایی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه کیک مالاگا شکلاتی خیس اسپانیایی خوشمزه و مجلسی

برای شروع ابتدا کرم رو آماده کنید و بذارید سرد بشه.

تمام مواد به جز وانیل را درون قابلمه بریزید و با هم زدن مداوم آن را بپزید تا جوش بیاید. (غلظت شبیه فرنی) پس از جوش آمدن، حرارت را خاموش کرده، وانیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. روش رو سلفون بکشید تا زمانی که سرد میشه رویه نبنده.

سپس برای درست کردن کیک، تخم‌مرغ و شکر رو داخل ظرفی بریزید و با همزن تا زمانیکه کف کنه بزنید.

مواد مایع رو بهش اضافه کنید و هم بزنید، سپس مواد پودری رو از الک رد کنید و به مواد اضافه کرده و هم بزنید.

مایه کیک رو روی کاغذ روغنی داخل ظرف بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ١٨٠ درجه بپزید.

پودر کرم شانتی رو به کرم سرد شده اضافه کنید و با همزن بزنید. بعد از اینکه کیک پخته شد از فر در بیارید و بذارید سرد بشه.

شیر رو روی کیک بریزید تا خیس بشه، سپس کرم رو روی کیک بریزید و صاف کنید.

موزهای پوست‌کنده شده رو روی کیک بچینید و کارامل رو روی موزها بریزید.

بعد از تزئین کردن، داخل یخچال بذارید تا ٣-۴ ساعت استراحت کنه. بعد از اینکه کیک رو از یخچال درآوردید، برش بزنید و نوش‌جان کنید.

نکته‌ ١: اگر کیک رو بذارید یک شب در یخچال بمونه و استراحت کنه قطعا نتیجه بهتری خواهد داشت.
نکته ۲: به جای کارامل میتونید از سس شکلاتی استفاده کنید.

برای تهیه گاناش شکلات به ۲۰۰ گرم شکلات شیری و ۲۵۰ گرم خامه صبحانه نیاز داریم.

برای درست کردن گاناش شکلات رو ذوب کرده و خامه را داغ میکنیم و بعد با هم مخلوط میکنیم.