به جرات میتونم بگم کیک مالاگا یکی از خوشمزه ترین کیک هایی هست که تا حالا خوردم و درست کردم، یه مزه بهشتی داره. همون طور که میدونید مالاگا هم یکی از شهرهای اسپانیا هست.
مواد لازم برای تهیه کیک مالاگا شکلاتی خیس اسپانیایی
برای کیک
- ۴ عدد تخممرغ بزرگ
- ۱ لیوان شکر
- نصف لیوان روغنمایع
- نصف لیوان شیر
- ۱ لیوان آرد
- ۴ قاشق غذاخوری پر نشاسته
- ۲/۵ قاشق غذاخوری کاکائو (۲۵۰گرم)
- ۱ پاکت بیکینگپودر (۱۰گرم)
- ۱ پاکت وانیل ترکیه (۵گرم یا نوک قاشق چایخوری وانیل ایرانی)
برای خیساندن کیک
- نصف لیوان شیر
برای کرم
- ۱ لیتر شیر (حدود ۵ لیوان)
- نصف لیوان آرد
- ۲ قاشق غذاخوری نشاسته
- ۱ عدد تخممرغ
- ۱ فنجان قهوهخوری شکر (۳-۴ قاشق غذاخوری)
- ۱ پاکت وانیل ترکیه (یا نوک قاشق چایخوری وانیل پودری)
- ۱ پاکت کرم شانتی
برای کارامل
- ۱ لیوان شکر (لیوان ۲۵۰ میل)
- ۱ قاشق غذاخوری پر کره
- ۱ پاکت خامه (یه مقدار رقیق باشه)
- ۱۴ عدد موز کوچک
برای تزئین
- فندق یا پسته
دستور پخت کیک مالاگا شکلاتی خیس اسپانیایی خوشمزه و مجلسی
برای شروع ابتدا کرم رو آماده کنید و بذارید سرد بشه.
تمام مواد به جز وانیل را درون قابلمه بریزید و با هم زدن مداوم آن را بپزید تا جوش بیاید. (غلظت شبیه فرنی) پس از جوش آمدن، حرارت را خاموش کرده، وانیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. روش رو سلفون بکشید تا زمانی که سرد میشه رویه نبنده.
سپس برای درست کردن کیک، تخممرغ و شکر رو داخل ظرفی بریزید و با همزن تا زمانیکه کف کنه بزنید.
مواد مایع رو بهش اضافه کنید و هم بزنید، سپس مواد پودری رو از الک رد کنید و به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
مایه کیک رو روی کاغذ روغنی داخل ظرف بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ١٨٠ درجه بپزید.
پودر کرم شانتی رو به کرم سرد شده اضافه کنید و با همزن بزنید. بعد از اینکه کیک پخته شد از فر در بیارید و بذارید سرد بشه.
شیر رو روی کیک بریزید تا خیس بشه، سپس کرم رو روی کیک بریزید و صاف کنید.
موزهای پوستکنده شده رو روی کیک بچینید و کارامل رو روی موزها بریزید.
بعد از تزئین کردن، داخل یخچال بذارید تا ٣-۴ ساعت استراحت کنه. بعد از اینکه کیک رو از یخچال درآوردید، برش بزنید و نوشجان کنید.
نکته ١: اگر کیک رو بذارید یک شب در یخچال بمونه و استراحت کنه قطعا نتیجه بهتری خواهد داشت.
نکته ۲: به جای کارامل میتونید از سس شکلاتی استفاده کنید.
برای تهیه گاناش شکلات به ۲۰۰ گرم شکلات شیری و ۲۵۰ گرم خامه صبحانه نیاز داریم.
برای درست کردن گاناش شکلات رو ذوب کرده و خامه را داغ میکنیم و بعد با هم مخلوط میکنیم.