این کیک مکرون نارگیلی شکلاتی فوق العاده خوشمزه و خوش بافته که پیشنهاد میکنم امتحانش کنید. کیک مکرون نارگیلی شکلاتی یا کیک پیتزایی یکی از خوبای روزگاره که بی نهایت خوشمزهست. این کیک گزینه خوبی برای دورهمیها و مهمونیهاست.
مواد لازم برای تهیه کیک مکرون نارگیلی شکلاتی
- آرد دو پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- شیر ۳/۴ پیمانه
- روغن مایع ۳/۴ پیمانه
- تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
- بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای رویه کیک مکرون نارگیلی شکلاتی
- پودر نارگیل ۱ پیمانه
- شکر ۱/۲ پیمانه
- روغن مایع ۱/۲ پیمانه
- شیر ۱/۲ پیمانه
- تخم مرغ ۱عدد
دستور پخت کیک مکرون نارگیلی شکلاتی کافی شاپی
برای شروع ابتدا آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید.
سپس تخم مرغ و وانیل و شکر رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید و حدود هفت دقیقه باهم زن بزنید تا کامل کرمرنگ بشه.
در ادامه به ترتیب ،شیر هم دمای محیط و روغن مایع رو هم اضافه کنید و هم بزنید و در آخر مخلوط آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو کم کم و طی سه مرحله بریزد و آروم هم بزنید.
سپس مایه کیک رو توی قالب کمربندی ۲۲ سانتیمتری بریزید و بذارید توی فر با دمای ۱۸۰درجه سانتیکراد که از قبل گرم شده و به مدت 30 تا 35 دقیقه زمان بدید تا بپزه.
نیم ساعت بعد از اینکه کیک رفت توی فر، مواد رویه کیک مکرون نارگیلی شکلاتی رو آماده کنید.
برای آماده کردن رویه ابتدا تخم مرغ رو با شکر مخلوط کنید و حدود یکی دو دقیقه هم بزنید،ب عد روغن و شیر و پودر نارگیل رو اضافه کنید و هم بزنید مواد تا یکدست بشه.
بلافاصله کیک رو از فر بیرون بیارید و مایه نارگیلی رو بریزید روی کیک و دوباره بذارید توی فر و گریل رو روی کم ترین درجه روشن کنید.
کیک رو طبقه پایین فر بذارید تا زمانی که به طور کامل طلایی بشه. نوش جان.