کیک لحاف تخم خرفه و زردآلو یک کیک خوشمزه که احتمالا تا حالا امتحان نکردید!
مواد لازم برای تهیه کیک
- ۴ تخم مرغ
- ۳/۴ پیمانه شکر
- ۶ قاشق غذاخوری ماست
- نیم پیمانه روغن مایع
- ۱ونیم پیمانه آرد
- ۱ونیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- وانیل
- یک پنس نمک
- حدود ۲۰۰ گرم تخم خرفه (قابل حذف)
- ۷-۸ عدد زردآلو
برای قسمت پنیری:
- ۲ تخم مرغ
- ۵ قاشق غذاخوری کره همدمای اتاق
- ۵۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه یا ویلی
- ۸ قاشق غذاخوری شکر
- ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- وانیل
طرز تهیه کیک لحاف تخم خرفه و زردآلو
یک قالب ۳۰ در ۴۰ سانتی متری، کاغذ روغنی بگذارید و فر را در دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید.
برای قسمت پنیری، ابتدا سفیده های تخم مرغ را بهمراه نمک و نصف مقدار شکر هم بزنید تا فرم بگیرد. در طرف دیگر، زرده تخم مرغ و باقیمانده شکر را هم بزنید تا رنگ آن روشن شود بعد بقیه مواد را اضافه کرده و هم بزنید و در آخر سفیده فرم گرفته را هم اضافه کنید و مخلوط کنید و داخل قیف ریخته و کنار بگذارید.
برای کیک، سفیده های تخم مرغ را به iمراه نمک، وانیل و نصف مقدار شکر موجود در دستور، هم بزنید تا فرم بگیرد.
همینکه از کاسه نریزد کافیست. در طرف دیگر زرده های تخم مرغ را بهمراه باقیمانده شکر هم بزنید تا رنگ آن روشن شود سپس ماست و روغن مایع را اضافه کرده و هم بزنید بعد تخم خرفه را اضافه کرده و مخلوط کنید بعد مخلوط مواد خشک را الک کرده و اضافه کنید و در آخر سفیده فرم گرفته اضافه کنید و به آرامی با لیسک زیر و رو کنید تا کاملا ترکیب شود.
داخل قالب ریخته و سطح آن را صاف کنید و مواد پنیری را روی آن با قیف بزنید بعد تعدادی زردآلو را روی آن بچینید و حدود ۴۰ دقیقه بپزید تا خلال چوبی از داخل کیک تمیز خارج شود. استفاده کردن از تخم خرفه کاملا اختیاری است و میتوانید حذف یا کمتر کنید.