کیک خرما با سس کارامل رو امتحان کردید؟ اگه دنبال طعم های خاص و جدید هستین پیشنهاد می کنم حتماً این کیک خرما با لایه کاراملی رو امتحان کنید!
مواد لازم برای تهیه کیک خرما کاراملی
- 3 عدد تخم مرغ
- 1/2 پیمانه شکر دانه ریز
- 1 پیمانه خرما
- 1/2 پیمانه روغن مایع
- 1 پاکت خامه صبحانه (قابل حذف)
- 1 و نیم پیمانه آرد سفید قنادی
- 1 قاشق چای خوری دارچین
- 1/2 قاشق چای خوری هل
- 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- 1 قاشق چای خوری جوش شیرین
- 1/2 قاشق چای خوری وانیل
- 1 قوطی شیرعسلی
دستور تهیه کیک خرما با سس کارامل
برای شروع ابتدا خرما ها رو با 1 لیوان آب جوش بزارین تا نرم بشه، سپس یا از چرخ گوشت رد کنید یا با گوشت کوب برقی پوره کنید.
تخم مرغ و وانیل و شکر رو 5 دقیقه با دورتند همزن زده تا حجیم و کشدار بشه. خرما، هل و دارچین رو بهش اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
خامه رو هم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. روغن مایع رو هم به مواد اضافه می کنیم. مخلوط آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین رو که الک کردیم طی چند مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک آروم و دورانی هم می زنیم.
مایه رو داخل قالبی که از قبل با کره حسابی چرب و آرد پاشی کردیم ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 45 دقیقه میزاریم تا بپزه.
قوطی شیرعسلی رو داخل قابلمه ای که با آب پر کرده ایم گذاشته و به مدت 1 ساعت و نیم روی حرارت ملایم میزاریم تا کاراملی بشه. (اگه حین این تایم آب قابلمه کم شد مرتب روی اون آب داغ می ریزیم.)
بعد از خنک شدن روی کیک خنک شده می ریزیم و به دلخواه تزئین می کنیم. نوش جان
نکات مهم پخت کیک خرما با سس کارامل
- به دلخواه می تونید از چند قاشق گردوی خرد شده هم داخل مایه کیک استفاده کنید.
- شکر تا 1 پیمانه قابل زیاد شدن هستش. (ذائقه ای)