یه کیک هویج و گردو ترکیه ای خوشمزه و جذاب.
مواد لازم برای تهیه هویج و گردو ترکیه
- تخم مرغ ۳ عدد هم دمای محیط
- شکر ۱ استکان کمر باریک ترک (۱۲۵ میلی لیتر)
- شیر ۱ استکان کمرباریک ترک هم دمای محیط
- روغن مایع ۱ استکان کمرباریک ترک
- وانیل شکری ترکی یک بسته یا پودری ۱/۴ قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر ۲ و نیم قاشق چایخوری
- آرد سفید قنادی ۲ و نیم لیوان ( اندازه لیوان ۲۰۰ میلی لیتر معادل ۳/۴ لیوان دسته دار )
- پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
- گردوی خورد شده ۱ استکان کمرباریک ترک
- هویج رنده شده ۱ عدد بزرگ
برای کرم
- شیر ۲ لیوان (لیوان ۲۰۰ میلی لیتری)
- آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
- شکر ۱ استکان کمرباریک
- نشاسته ذرت ۱ و نیم قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- کره ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل شکری خارجی ۱ پاکت یا پودری ۱/۴ قاشق چایخوری
دستور پخت هویج و گردو ترکیه
در ابتدا تخم مرغ رو به همراه شکر بوسیله همزن برقی هم میزنیم تا کرم رنگ بشه.
شیر و روغن رو اضافه کرده بمدت ۲ دقیقه هم میزنیم.
آرد رو به همراه بیکینگ پودر و وانیل سه بار الک کرده ( اگر الکتون ۳ مرحله ای هست یک بار کافیه)، به مواد اضافه کرده (بهتره طی سه مرحله اضافه کنید و با لیسک هم جهت همزن هم بزنید و چنانچه به غلظت مورد نظر رسیدید دیگه آرد اضافه نکنید).
در پایان گردوی خرد شده رو به همراه هویج و پودر دارچین اضافه کرده و خیلی آروم با لیسک هم میزنیم.
مواد رو در قالب مورد نظر ریخته و در فر که ده دقیقه قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت حدودا ۴۵ دقیقه قرار میدیم تا بپزه. (مدت پخت بستگی به فر دارد).
برای تهیه کرم شیر رو داخل قابلمه ریخته و با آرد خوب مخلوط کرده، ظرف رو روی شعله متوسط قرار داده و هم میزنیم.
نشاسته، شکر و زرده تخم مرغ رو اضافه کرده هم میزنیم تا غلیظ و منسجم بشه.
اجاق رو خاموش کرده،وانیل و کره رو اضافه کرده و با همزن برقی میزنیم تا مواد یکدست بشه. (مراقب باشید زیاد نزنید چون مواد شل میشه، نظر من اینه که کره رو نصف قاشق بیشتر نریزید).
مواد رو در قیف ریخته و در یخچال میذاریم. بعد از اینکه کیک و کرم هر دو خنک شد، تزیین میکنیم. نوش جان