این کیک گردویی اونقدر دستورش وسوسه کننده بود که سریع دست به کار شدم و درستش کردم. از عطرش نگم دیگه چه محشری شده بود تو آشپزخونه وقتی داشت می پخت!

من تو تستر پختم پای رو. دمایی که گذاشتم حدود۱۶۰ درجه بود و نزدیک یک ساعت طول کشید تا بپزه. بعد پخت گریل رو هم حتما روشن کنید تا خوب قهوه ای طلایی بشه.


مواد لازم برای تهیه کیک گردویی با ماست

برای فیلینگ

  • گردو ۱۵۰ گرم
  • شکر ۶۰ گرم (¼ لیوان)
  • کره ۷۰ گرم
  • پودر بادام یا آرد ۵۰ گرم ( آرد ⅓ لیوان، پودر بادام ½ لیوان)
  • دارچین ۱ قاشق چای خوری (اختیاری)

مواد لازم کیک

  • تخم‌مرغ ۲ عدد
  • شکر ۲۰۰ گرم (¾ لیوان)
  • کره ۱۳۰ گرم
  • ماست کفیر ۲۵۰ گرم (حدود یک و نیم لیوان)(یا ماست معمولی یک لیوان)
  • آرد ۲۷۰ گرم (۲ لیوان منهای ۲ قاشق غذاخوری)
  • پودر وانیل ¼ قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری

دستور پخت کیک گردویی با ماست بدون فر

طرز تهیه کیک گردویی با ماست بدون فر

۱. گردو را خرد کنید و با کره ی به دمای محیط رسیده، آرد یا پودر بادام، شکر و دارچین ترکیب کنید تا حالت خرده نان شود.

۲. در ظرف دیگری تخم مرغ ها را با شکر و وانیل با همزن بزنید تا حجیم شود.

۳. ماست و کره ذوب شده و خنک شده را به آن اضافه کرده و هم بزنید.

۴. آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و با مواد ترکیب کنید تا یکدست شود.

۵. قالب ۲۴ سانتی را چرب و آرد پاشی کرده و مقداری مایه ی کیک را به داخل آن بریزید. حدود ⅓ ترکیب گردویی را که حاضر کرده اید روی مایه کیک قرار دهید و بقیه مایه را روی آن بریزید. باقیمانده ترکیب گردویی را هم روی مایه تزئین کنید.

۶. قالب را به فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه منتقل کنید تا به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه کیک بپزد.

۷. بعد از پخت اجازه دهید سرد شود سپس روی آن را پودر قند الک کنید و سرو کنید.

برای پخت کیک بدون فر از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه از قبل یک قابلمه بزرگ تر از قالب کیک رو روی حرارت بذارید تا گرم بشه. بعد قالب رو بذارید داخل قابلمه (قابلمه از قالب باید بزرگتر باشه.) حتما از دمکنی و شعله پخش کن استفاده کنید و با شعله کم (من رو شعله بزرگه گذاشتم و حرارتش کم بود) مدت پختش حدود یک ساعت تا ۱ ساعت و ربع.