کیک فندقی شکلاتی خیس رو هر چی ازش بگم بازم کمه. کیک خیس شکلاتی که به خودی خود خوشمزه هست، حالا فندوق رو هم بهش اضافه کنید ببینید دیگه چی میشه.
مواد لازم برای تهیه کیک فندقی شکلاتی خیس
- 4 عدد تخم مرغ
- لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
- 1 لیوان شیر
- 1 لیوان روغن مایع
- 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
- حدود 2.5 لیوان آرد
- 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
- 1 لیوان فندق بو داده خرد شده
برای خیس کردن کیک
- 2 لیوان شیر
- 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 1 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک ، 70 گرم)
- نصف استکان روغن مایع (40 گرم)
- 1 قاشق غذاخوری کره
- 1 استکان فندق درشت خرد شده
دستور پخت کیک خیس شکلاتی فندقی خوشمزه و مجلسی
برای شروع ابتدا تخم مرغ و شکر را خدود 8 تا 10 دقیقه تا وقتی که کف کند هم بزنید.
سپس بقیه مواد بجز بکینگ پودر و فندق را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید.
در آخر بکینگ پودر الک شده و فندق را اضافه کنید و با لیسک آرام هم بزنید.
داخل ظرف پیرکس چرب شده (یا هر قالب دیگر) بریزید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده با کنترل بپزید (با خلال دندان پخت کیک را تست کنید) سپس کیک را کنار بذارید تا ولرم شود.
برای تهیه سس ابتدا تمام مواد بجز فندق را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق مدام هم بزنید تا مواد با هم حل شوند.
سپس اجاق را خاموش کنید و بعد از ولرم شدن فندق را اضافه کنید.
سس ولرم را روی کیک ولرم بریزید وقتی سس را کاملا جذب کرد کیک را برش بزنید.
روی کیک را با شکلات آب شده به روش بنماری خط هایی بیندازید و به دلخواه تزئین کنید.
نوش جان