این کیک اسپرسو کافی شاپی فوق العاده خوشمزه و خوش بافت رو از دست ندین، مخصوصا برای عاشقای قهوه و شکلات بهترینه! هم خاصه، هم جدیده، هم جذابه، پس پیشنهاد می کنم که این رسپی محشر رو از دست ندین!
مواد لازم برای کیک اسپرسو کافی شاپی
- 4 عدد تخم مرغ
- 250 گرم کره
- 250 گرم شکر
- 375 گرم آرد
- 125 میلی لیتر شیر ولرم + 1 قاشق غذاخوری
- 50 گرم شکلات تلخ
- 1 قاشق غذاخوری پودر اسپرسو فوری
- 3 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- 1 بسته وانیل شکری
طرز تهیه کیک اسپرسو کافی شاپی
برای شروع اول از همه شکلات تلخ رو بن ماری می کنیم و کنار میزاریم. پودر اسپرسو رو هم داخل 2 قاشق غذاخوری آب جوش حل کرده و کنار میزاریم.
کره و شکر رو با همزن زده تا پفکی و سبک بشه. تخم مرغ ها رو یکی یکی بهش اضافه کرده و هر بار حدود یک دقیقه مواد رو هم می زنیم.
با تخم مرغ آخر وانیل رو هم بهش اضافه می کنیم. آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط می کنیم. حالا یکم از مخلوط آرد رو به مواد اضافه کرده و با لیسک مواد رو هم می زنیم، یکم از شیر رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم و این کار رو به تناوب ادامه میدیم تا آرد و شیر تمام بشه.
مایه رو به سه قسمت تقسیم می کنیم. به قسمت اول شکلات بن ماری شده و نصف اسپرسو رو اضافه و مخلوط می کنیم. به قسمت دوم مابقی اسپرسو رو اضافه کرده و به قسمت سوم یک قاشق شیر اضافه و مخلوط می کنیم.
مایه رو داخل قالب که از قبل چرب و آردپاشی کرده ایم به ترتیب دلخواه ریخته (من: سفید، شکلاتی، اسپرسو)
با یه سیخ چوبی داخل مایه به صورت مارپیچ حرکت می کنیم و قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 60 دقیقه میزاریم.
بعد از پخت اجازه میدیم از حرارت اولیه بیوفته و بعد کیک رو از قالب خارج کرده و روی توری خنک می کنیم. نوش جان