مواد لازم برای تهیه کیک بی بی شکلات کافی شاپی

  • آرد دو پیمانه
  • شیر ولرم یک پیمانه
  • آب جوشیده داغ نصف پیمانه
  • روغن مایه نصف پیمانه
  • پودرکاکائو دوقاشق غ سرپر (میتونید میزان کاکائو را کمی بیشتر کنید در حد سه قاشق)
  • بکینگ پودر دوقاشق چای‌خوری
  • نمک یک هشتم قاشق چای‌خوری
  • وانیل یک سوم قاشق چای‌خوری
  • شکر یک پیمانه
  • تخم مرغ دو عدد
  • گاناناش به میزان لازم
  • خامه قنادی برای کاور نهایی و تزئین حدودا سیصد گرم
  • پودرکاکائو برای داخل خامه حدودا یک قاشق غذاخوری

دستور پخت کیک بی بی شکلات کافی شاپی


۱. آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را سه بار الک کنید.

۲. مواد خشک شامل آرد،بکینگ پودر،پودرکاکائو، وانیل ،شکر و نمک را با هم کاملا مخلوط کنید

۳. تخم مرغ را حدودیک دقیقه با همزن دستی در ظرفی جدا هم زده تا از لختی خارج شود

۴. مواد تر شامل تخم مرغ، شیر، آبجوش و روغن را به مواد خشک اضافه و با همزن دستی حسابی مخلوط کرده تا جایی که مایه کیک یکدستی حاصل شود.

۵. مایه کیک آماده شده را در قالبی با قطر ۲۳ سانت که از قبل چرب شده و کف آن کاغذ روغنی انداخته، بریزید.

۶. قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قراردهید. (حدودا ۴۵ دقیقه زمان برای پخت کیک کافیست)

۷. کیک که خنک شد از قالب خارج،قسمت گنبدی شکل کیک را با چاقو برداشته تا سطح کیک صاف و یکدست شود.

۸. کیک را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و روی هرسطح را با گاناش پوشش داه و قسمت بعدی کیک را روی قسمت قبلی که گاناش زده اید قراردهید.

۹. سطح و دیواره کیک را با گاناش کاملا پوشش دهید. کیک را به مدت نیم ساعت یخچال بگذارید تا گاناش کاملا روی کیک کاور شود.

۱۰. خامه قنادی را فرم داده پودر کاکائو اضافه کنید و مخلوط کنید تا خامه تان کاکائویی شود.

۱۱. مجدد با خامه کاکائو سطح و دیواره های کیک را آستر کشی کنید.

۱۲. قسمت گنبدی شکل کیک را که جداکرده بودید با دست خورد کنید بیست دقیقه داخل فر بگذارید تا خشک و ترد شود، سپس با مولینکس پودر کرده و پودر کیک را روی سطح و دیواره های کیک آستر کشی شده بریزید.

۱۳. در آخر با خامه کاکائویی به کمک قیف و ماسوره روی کیک را تزیین کنید و یخچال بگذارید تا کیک خنک شده و خامه و گاناش حسابی به خورد کیک برود.

نکته: من اینبار به نسبت تقریبا برابر از شکلات و خامه صبحانه برای تهیه گاناش استفاده کردم تا گاناش لابه لای لایه های کیک گاناش نرم تر باشد.

این میزان موادی که عنوان کردم برای قالبی با قطر ۲۰ تا۲۳ سانته‌ اما میزان مواد مصرفی من کمتره چون من از قالب قطر ۱۴ استفاده کردم به همین دلیل میزان مواد رو با توجه به قالبم کم کردم.

دو بار کیک رو تهیه کردم و هر کیک رو سه قسمت کرده و کیک بلند و شش لایه داشتم‌.

شما هم اگه خواستید قطر کیکتون کوچیکتر و ارتفاع دار بشه مواد رو نصف کنید و دوبار کیک رو تهیه کنید و لایه های بیشتری داشته باشید.

از طرفی حتما کیک خنک بشه برش بزنید. برای برش زدن از چاقوی بزرگ کیک بری استفاده کنید تا کیکتون هنگام برش خورد نشه.

گاناش رو من به میزان برایر خامه و شکلات برداشتم، به ازای ۲۰۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکلات تخته ای خورد کردم با بیست گرم کره.

طرز تهیه گاناش رو اینجا می‌تونید بخونید. خامه قنادی رو باید درست فرم بدید بعد فرم دادن پودرکاکائو الک شده اضافه کنید و مخلوط کنید تا خامه شکلاتی داشته باشید.

خامه قنادی قابل حذفه و میتونید با همون گاناش آسترکشی کنید. شیوه های مختلفی برای تهیه کیک بی بی وجود داره این شیوه ای بود که من تهیه کردم و بسیار بسیار خوشمزه و دلچسب بود.