یه غذای خوشمزه هندی داریم به اسم باتر چیکن. همونقدر که واسه ما ایرانیا قرمه سبزی غذای اصیلمون حساب میشه واسه هندی ها هم باترچیکن یه غذای روتین و همیشگیه.
راستش این غذا رو چند جا خوردم که به دلم نچسبید ولی خداییش با این دستور خیلی خوشم اومد.
من میزان گوجه شو کمتر میریزیم و به جای ماست با خامه درست کردم که البته تو هند هم با ماست و هم با خامه درست میکنن که ورژن خامه ایش خیلی خوشمزست.
مواد لازم برای تهیه باتر چیکن هندی با خامه
- سینه مرغ خرد شده ۲۵۰ گرم
- کره ۵۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- گوجه فرنگی ۱ عدد متوسط
- خامه ۱۰۰ گرم
- شیر ۲۰ گرم
- ماست ۳ قلشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
- پاپریکا به مقدار لازم
- زیره به مقدار لازم
- پودرتخم گشنیز به مقدار لازم
- گرم ماسالا به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
- پودر سیر به مقدار لازم
- روغن زیتون به مقدار لازم
- سیر و زنجبیل به مقدار لازم
- گوجه گیلاسی به مقدار لازم
- گشنیز تازه به مقدار لازم
دستور پخت باتر چیکن هندی با خامه
برای شروع ابتدا تکه های مرغ را با ماست، روغن زیتون، پوره سیر و تمام ادویه ها مخلوط و چند ساعت استراحت بدید تا مرغ ها مزه دار شود.
سپس در کره سرخ کنید و بعد از آن از تابه خارج کنید پیاز نگینی خرد شده را در همان تابه بریزید و دوباره با مخلوط ادویه ها و سیر و زنجبیل حسابی سرخ کنید.
بعد از آن گوجه را که فیله کردیم بعنی از پوست جدا کنید و خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و بعد از اینکه کاملا پخته شده در میکسر یا با گوشتکوب برقی میکس کنید تا پوره شود.
سپس پوره گوجه و پیاز را در قابلمه ای تمیز بریزید و مخلوط شیر و خامه که یک خامه رقیق رو تشکیل میده و حتما حتما به دمای محیط رسیده را کم کم به به پوره گوجه و پیاز اضافه کرده و هم میزنیم.
سپس مرغ های سرخ شده در کره را اضافه میکنیم و روی شعله ملایم تا مواد کاملا پخته و سس غلیظ شود.
من چند تا گوجه گیلاسی هم اضافه کردم که اختیاری بعد از پخت کامل غذا شعله گاز را خاموش کنید و گشنیزهای ساطوری شده را اضافه کنید و همراه با برنج با نان سرو کنید. نوش جان