یه غذای خوشمزه هندی داریم به اسم باتر چیکن. همونقدر که واسه ما ایرانیا قرمه سبزی غذای اصیلمون حساب میشه واسه هندی ها هم باترچیکن یه غذای روتین و همیشگیه.

راستش این غذا رو چند جا خوردم که به دلم نچسبید ولی خداییش با این دستور خیلی خوشم اومد.

من میزان گوجه شو کمتر میریزیم و به جای ماست با خامه درست کردم که البته تو هند هم با ماست و هم با خامه درست میکنن که ورژن خامه ایش خیلی خوشمزست.


مواد لازم برای تهیه باتر چیکن هندی با خامه

  • سینه مرغ خرد شده ۲۵۰ گرم
  • کره ۵۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • گوجه فرنگی ۱ عدد متوسط
  • خامه ۱۰۰ گرم
  • شیر ۲۰ گرم
  • ماست ۳ قلشق غذاخوری
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم
  • پاپریکا به مقدار لازم
  • زیره به مقدار لازم
  • پودرتخم گشنیز به مقدار لازم
  • گرم ماسالا به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • پودر سیر به مقدار لازم
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • سیر و زنجبیل به مقدار لازم
  • گوجه گیلاسی به مقدار لازم
  • گشنیز تازه به مقدار لازم

دستور پخت باتر چیکن هندی با خامه

طرز تهیه ی باتر چیکن هندی
برای شروع ابتدا تکه های مرغ را با ماست، روغن زیتون، پوره سیر و تمام ادویه ها مخلوط و چند ساعت استراحت بدید تا مرغ ها مزه دار شود.

سپس در کره سرخ کنید و بعد از آن از تابه خارج کنید پیاز نگینی خرد شده را در همان تابه بریزید و دوباره با مخلوط ادویه ها و سیر و زنجبیل حسابی سرخ کنید.

بعد از آن گوجه را که فیله کردیم بعنی از پوست جدا کنید و خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و بعد از اینکه کاملا پخته شده در میکسر یا با گوشتکوب برقی میکس کنید تا پوره شود.

سپس پوره گوجه و پیاز را در قابلمه ای تمیز بریزید و مخلوط شیر و خامه که یک خامه رقیق رو تشکیل میده و حتما حتما به دمای محیط رسیده را کم کم به به پوره گوجه و پیاز اضافه کرده و هم میزنیم.

سپس مرغ های سرخ شده در کره را اضافه میکنیم و روی شعله ملایم تا مواد کاملا پخته و سس غلیظ شود.

من چند تا گوجه گیلاسی هم اضافه کردم که اختیاری بعد از پخت کامل غذا شعله گاز را خاموش کنید و گشنیزهای ساطوری شده را اضافه کنید و همراه با برنج با نان سرو کنید. نوش جان