این چیز کیک براونی شکلاتی کافی شاپی واقعا طعمش عالی هست و خیلی هم راحت آماده میشه و اون لایه شکلاتی کمی طعم تلخی داره. امیدوارم این چیز کیک براونی کافی شاپی رو درست کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک براوونی
مواد لازم برای لایه براوونی
- شکلات سکه ای ۸۵ گرم
- شکر ۱۵۰ گرم
- تخم مرغ درشت هم دمای محیط ۲ عدد
- آرد ۹۸ گرم
- پودر کاکائو تلخ ۳۴ گرم
- کره ۱۱۰ گرم
- وانیل یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای لایه پنیری
- پنیر خامه ای ۲۲۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- شکر ۵۰ گرم
- وانیل یک قاشق چایخوری
دستور پخت چیز کیک براونی شکلاتی کافی شاپی حرفه ای
اول همه مواد را وزن کنید و آماده کنار دستتون بذارید یه قالب مربع ۲۲×۲۲ هم کاغذ روغنی بیندازید آماده باشه. آرد و پودر کاکائو رو با هم سه بار الک کنید و کنار بذارید.
حالا کره و شکلات سکه ای رو روی بخار کتری آب کنید و شکر را به کره و شکلات آب شده اضافه کنید و با همزن دستی حسابی هم بزنید تا شکر حل شود.
حالا تخم مرغ ها را یکی یکی به همراه وانیل به این ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید با همزن دستی. وفتی خوب هم زدید و مطمئن شدید که شکر کاملا حل شده، آرد و پودر کاکائو رو در چند مرحله اضافه کنید و آرام هم بزنید.
تمام مدت همزدن در یک جهت باشه. از این مواد اندازه یک چهارم پیمانه برمیداریم و بقیه مواد را در قالبی که کاغذ روغنی انداختیم میریزیم.
برای لایه پنیری پنیر خامه و شکر را با همزن برقی میزنیم تا پنیر خامه ای سبک بشه بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و با دور تند همزن خوب هم میزنیم.
این مواد رو روی لایه براوونی در قالب ریخته و همه جای قالب پخشش میکنیم. آروم اینکار رو کنید که لایه رویی و زیری قاطی نشن.
حالا اون یک چهارم پیمانه از مواد براوونی که برداشته بودیم رو با یک قاشق غذاخوری آب مخلوط کرده و روی این مواد پنیری ریخته و با سیخ چوبی طرح میدیم و در طبقه وسط فر میذاریم برای مدت ۳۵ دقیقه با دمای 170 درجه سانتیگراد.
نکات مهم و فوت و فن های تهیه چیز کیک براونی شکلاتی کافی شاپی
- این دستور تهیه چیز کیک براونی شکلاتیريال بکینگ پودر ندار.
- اگر از شکلات تخته ای تلخ استفاده میکنید میزان شکر لایه براوونی را ۱۹۰ گرم بریزید.
- حتما حتما بذارید کاملا خنک بشه بعد برش بزنید.
روش دوم دستور پخت چیز کیک براونی شکلاتی
در ادامه واستون یه براونی خیلی خوشمزه آوردم. هم تمشک داره هم بستنی البته تمشک و بستنیش کاملا اختیاریه و فقط برای خوش طعم تر شدنش استفاده میشه.
مواد لازم
2 قاشق غذاخوری (14 گرم) دانه چیا یا تخم شربتی آسیاب شده
6 قاشق غذاخوری (90 گرم) آب
1/4 پیمانه (65 گرم) کره گیاهی
3/4 پیمانه (130 گرم) شکر قهوه ای
1/2 پیمانه (125 گرم در 125 میلی لیتر) شیر بادام یا سویا یا شیر معمولی
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 پیمانه (132 گرم) آرد
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1/2 پیمانه (60 گرم) پودر کاکائو
1/4 قاشق چایخوری نمک
1 و 1/2 پیمانه تمشک خرد شده (دلخواه)
طرز تهیه
بهتون توصیه می کنم برای تهیه این براونی خوشمزه از ترازوی آشپزخانه استفاده کنید تا طرز تهیه ش دقیق باشه. اگر ترازو ندارید ، توصیه می کنم از پیمانه های استاندارد استفاده کنید.
ابتدا فر رو در دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کن و یک قالب کوچک رو کنار بذار – قالب من قالب مربعی 20 سانتی متری (8 اینچ) هست، کف قالب رو با کره گیاهی خوب چرب کن، سپس 1-2 قاشق چایخوری شکر قهوه ای رو کف قالب بپاش.
کناره های قالب رو هم یکم چرب کن ، سپس 3/4 پیمانه تمشک رو داخلش بریز. نیازی به فشار دادنشون نیست ، فقط داخل قالب بزار و بعد قالب رو کنار بذار. کره ، شیر و شکر رو به داخل یه ظرف بریز و روی شعله ملایم بزار و مرتبا هم بزن. وقتی کره کاملا ذوب شد، حرارت رو خاموش کن، بزار 5-10 دقیقه بمونه تا خنک بشه.
مخلوط باید مایع باشه، اما گرم نباشه. باید بتونی انگشتتُ راحت داخلش کنی. توی یه کاسه بزرگ، دانه های چیا و آب رو اضافه و مخلوط کن.
5 دقیقه بزار کنار بعد دوباره هم بزن. وقتی مخلوط غلیظ شد و تا حدودی ژله ای شد مواد بعدی رو اضافه کن.
مخلوط کره خنک شده رو داخل مخلوط چیا ریخته و وانیل رو اضافه و از لیسک استفاده کن تا خوب ترکیب بشه.
بعد، آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو الک کن. نمک رو بهش اضافه کن و سپس به آرامی هم بزن تا ترکیب بشن. تمشک باقیمانده رو اضافه کن و خیلی آرام هم بزن، سپس خمیر رو داخل قالب بریز. با استفاده از یک قاشق فلزی مرطوب (قسمت پشتیش) خمیر رو پهن کن تا یه لایه یکنواخت ایجاد بشه.
تقریبا 35 دقیقه بپز، وسطش باید حالت فنری داشته باشه، برای سرو ، اجازه بده تا براونی به مدت 5-10 دقیقه توی دمای محیط خنک بشه و بعد با بستنی وانیلی سرو کن.
نوش جان