بورک آوردم چه بورکی! بورک قالبی که می تونید با مواد مختلف درست کنید. هم روغن کم می بره و هم خوشمزه ست. بورک قالب رو میتونید با گوشت چرخ کرده یا ترکیب گوشت چرخ کرده و سویا تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه تهیه بورک قالبی
- گوشت چرخ کرده 250 گرم
- پیاز متوسط 2 عدد
- نمک و فلفل و زنجبیل و پودر سیر به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای سبز 1 عدد کوچک
- سیب زمینی پخته آب پز با اندازه متوسط ۳ عدد
- خمیر یوفکا 1 بسته
- کره ۵۰ گرم
- کنجد به میزان لازم
طرز تهیه بورک گوشت قالبی
برای شروع ابتدا مواد داخل بورک رو درست میکنیم. پیاز ها رو خرد کرده و با دو قاشق روغن سرخ کنید.
کمی که سبک شد گوشت چرخ شده رو اضافه کنید و بذارید تفت بخوره و رنگش عوض بشه.
سپس ادویه هارو که شامل نمک و فلفل و زنجبیل و پودر سیر هست اگر آویشن هم بزنید خوشمزه میشه اضافه کنید و پنج دقیقه زمان دهید. بعد یک قاشق رب گوجه رو اضافه کنید و هم بزنید.
در این مرحله یک استکان آب جوش اضافه کنید بذارید مواد ده دقیقه ای بپزد و بعد فلفل دلمه خرد شده اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید.
سیب زمینی ها را بشویید و با یک لیوان آب بیست دقیقه بگذارید آب پز شود .
کف قالب مورد نظر رو با کره چرب کرده و کف و دیواره ها یک لایه با ورق های بورک بپوشانید سپس چهار ورق از بورک ها رو کره مالیده و کف ظرف قرار دهید از مواد آماده شده در قالب ریخته و روی مواد رو با سیب زمینی های پخته شده که ورقه ای کرده اید بپوشانید دیواره ها رو روی مواد برگردانید و مجدد با سه ورق بورک روی ظرف رو بپوشانید و روی آن را با فرچه کره بزنید و روی ظرف رو با فویل بپوشانید و فویل را سوراخ کنید تا هوا رد و بدل شود.
برای بورک لقمه ای هم یک ورق بورک بردارید و از مواد یک گوشه قرار دهید لبه ها رو روی مواد تا بزنید و لول کنید در آخر روی بورک ها با فرچه کره بمالید و کنجد بپاشید.
دمای ۱۸۰ درجه فر برقی بورک قالبی نیمساعت پخت نیاز داره و بورک لقمه ای یک ربع تا بیست دقیقه یا تا زمانیکه روی بورک لقمه ای طلایی شود.