بورک آوردم چه بورکی! بورک قالبی که می تونید با مواد مختلف درست کنید. هم روغن کم می بره و هم خوشمزه ست. بورک قالب رو می‌تونید با گوشت چرخ کرده یا ترکیب گوشت چرخ کرده و سویا تهیه کنید.


مواد لازم برای تهیه تهیه بورک قالبی

  • گوشت چرخ کرده 250 گرم
  • پیاز متوسط 2 عدد
  • نمک و فلفل و زنجبیل و پودر سیر به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای سبز 1 عدد کوچک
  • سیب زمینی پخته آب پز با اندازه متوسط ۳ عدد
  • خمیر یوفکا 1 بسته
  • کره ۵۰ گرم
  • کنجد به میزان لازم

طرز تهیه بورک گوشت قالبی

طرز تهیه بورک قالبی ساده و راحت با خمیر یوفکا

برای شروع ابتدا مواد داخل بورک رو درست میکنیم. پیاز ها رو خرد کرده و با دو قاشق روغن سرخ کنید.

کمی که سبک شد گوشت چرخ شده رو اضافه کنید و بذارید تفت بخوره و رنگش عوض بشه.

سپس ادویه هارو که شامل نمک و فلفل و زنجبیل و پودر سیر هست اگر آویشن هم بزنید خوشمزه میشه اضافه کنید و پنج دقیقه زمان دهید. بعد یک قاشق رب گوجه رو اضافه کنید و هم بزنید.

در این مرحله یک استکان آب جوش اضافه کنید بذارید مواد ده دقیقه ای بپزد و بعد فلفل دلمه خرد شده اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید.
سیب زمینی ها را بشویید و با یک لیوان آب بیست دقیقه بگذارید آب پز شود .

کف قالب مورد نظر رو با کره چرب کرده و کف و دیواره ها یک لایه با ورق های بورک بپوشانید سپس چهار ورق از بورک ها رو کره مالیده و کف ظرف قرار دهید از مواد آماده شده در قالب ریخته و روی مواد رو با سیب زمینی های پخته شده که ورقه ای کرده اید بپوشانید دیواره ها رو روی مواد برگردانید و مجدد با سه ورق بورک روی ظرف رو بپوشانید و روی آن را با فرچه کره بزنید و روی ظرف رو با فویل بپوشانید و فویل را سوراخ کنید تا هوا رد و بدل شود.

برای بورک لقمه ای هم یک ورق بورک بردارید و از مواد یک گوشه قرار دهید لبه ها رو روی مواد تا بزنید و لول کنید در آخر روی بورک ها با فرچه کره بمالید و کنجد بپاشید.

دمای ۱۸۰ درجه فر برقی بورک قالبی نیمساعت پخت نیاز داره و بورک لقمه ای یک ربع تا بیست دقیقه یا تا زمانیکه روی بورک لقمه ای طلایی شود.