همبرگر خیس ترکیه ای فوق العاده خوشمزه و متفاوته. این برگرها نرم و خیسن و واقعا بی نظیر هستن. پیشنهاد می کنم امتحانش کنید، من که عاشقشم!

مواد لازم برای تهیه برگر خیس استانبولی برای ۶ عدد

برای نان:

  • نیم پیمانه شیر ولرم
  • نیم پیمانه آب ولرم
  • ۱ قاشق چایخوری خمیر مایه فوری
  • ۲ قاشق چایخوری شکر
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع
  • حدود ۲ پیمانه آرد نانوایی

برای برگرها:

  • ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱ پیاز رنده شده
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر سوخاری
  • نمک،فلفل سیاه و …
  • سماق
  • ۱ حبه سیر رنده شده

برای سس:

  • ۱ پیمانه پوره گوجه فرنگی
  • ۱ قاشق غذاخوری سس کچاپ
  • نصف ۱ حبه سیر له شده
  • نمک و فلفل سیاه و …
  • ۲ حبه قند
  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • حدود نیم پیمانه آب

طرز تهیه همبرگر خیس ترکیه ای

طرز تهیه برگر خیس استانبولی
برای نان ها خمیر مایه، آب و شکر را مخلوط کرده و در آن را بگذارید تا حدود ۱۰ دقیقه بماند سپس بقیه مواد به جز آرد را اضافه کنید و هم بزنید در آخر آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر چسبناکی شود بعد آنقدر ورز بدهید تا دیگر به دست نچسبد و به تست پنجره ای برسد.

خمیر را کنار بگذارید تا حدود یک ساعت استراحت کند بعد به ۶ چانه تقسیم کرده و روی سینی با فاصله بچینید بعد روی آن را بپوشانید تا ۱۵ دقیقه استراحت کند بعد روی آن رومال زرده تخم مرغ مالیده و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین.

برای برگر ها همه مواد را ورز بدهید تا منسجم شود. دقت کنید که پیاز رنده شده آبش را گرفته بوده باشید بعد هر دو طرف آن را سرخ کرده و کنار بگذارید.

برای سس همه مواد را روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود بعد از صافی رد کنید.

داخل یک قابلمه پهن، مقداری آب ریخته و یک بشقاب مقاوم در برابر حرارت قرار دهید و برگر ها را داخل آن بچینید حتما هر لایه نان را بخوبی با سس خیس کنید و اجازه دهید تا ۲۵ دقیقه بخار پز شود.

فیلم طرز تهیه برگر خیس استانبولی