لبو قرمز خواص زیادی برای سلامتی داره. مربای لبو قرمز رنده شده رو می‌تونید به راحتی در خانه درست کنید و در تمام طول سال استفاده کنید. در ادامه با طرز پخت مربای لبو قرمز رنده شده مرحله به مرحله آشنا میشید.


مواد لازم برای تهیه مربای لبو قرمز رنده شده

  • لبو قرمز 1 کیلوگرم
  • شکر 400 گرم (یا شیره انگور نیم کیلو)
  • لیمو ترش 1 عدد

طرز تهیه مربای چغندر قرمز رنده شده مرحله به مرحله

طرز تهیه مربای لبو رنده شده با شکر یا شیره انگور خوشمزه و خوشرنگ

مرحله اول، رنده کردن لبو

برای شروع لبوها رو شسته و پوست بگیرید و سپس با قسمت درشت رنده، رنده کنید.


مرحله دوم، اضافه کردن شکر

لبو رنده شده رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید و شکر رو لایه لایه بین لبو بریزید. سپس لبو رو هم بزنید تا شکر به طور کامل با لبو مخلوط کنید و روی ظرف رو بپوشونید و مخلوط لبو و شکر رو به مدت 3 ساعت داخل یخچال بدارید.


 مرحله سوم، پختن مربا

بعد از گذشت 3 ساعت مخلوط لبو رنده شده و شکر رو از یخجال خارج کنید و داخل قابلمه بریزید. قابلمه رو روی حرارت متوسط بذارید و مدام هم بزنید. وقتی که مواد شروع به جوشیدن کرد، 25 دقیقه زمان بدید تا مربا بجوشه. اگر در زمان پخت آب مربا کشیده شد، کمی آب جوش اضافه کنید.


مرحله چهارم، اضافه کردن آب لیمو ترش

پنج دقیقه به پایان پخت، 1 قاشق سوپ‌خوری آبلیمو ترش رو به مربای لبو قرمز اضافه کنید و هم بزنید. وقتی که مربا به غلظت مناسب رسید، قابلمه رو از روی حرارت بردارید و زمان بدید تا مربا کامل خنک بشه و سپس داخل ظرف‌های شیشه‌ای خشک و تمیز بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.