بستنی زمستونی یه بستنی ایه که اگه توی زمستون بخوری سردت نمیشه بخاطر همین بهش بستنی زمستونی میگن. کیه که بستنی زمستونی رو نشناسه و عاشقش نباشه؟

بچه ها عاشقش هستن و وقتی دارن میخورن همه بزرگترها یه جوری نگاشون میکنن که انگار میخوان بگن همه رو خودت تنها تنها میخوری پس من چی؟ همه مواد اولیه اش هم در دسترس هست. برای تهیه نان بستنی، پودر ژلاتین، شکلات تخته ای کاکائویی به لوازم قنادی ها برید. بجای نون بستنی هم میتونید از نون میکادو یا نون ویفر یا یه بسکوییت ساده استفاده کنید.

نیاز صد در صد به همزن برقی داره. بهتره قیف و توری داشته باشید ولی واجب نیس. اگه قیف نداشتید از مشما و اگه توری نداشتید میتونید از الک یا آبکش استفاده کنید. به اینصورته که ابتدا مواد داخلی بستنی رو درست میکنی و روی نونش با قیف پایپ میکنی و بعد روش رو کاکائوی آب شده میریزی. اگه خودتون درست کنید خوبیش اینه که خونگیه و مواد نگهدارنده نداره ولی بخاطر همین زود خراب میشه و بهتره تا چهار پنج روز خورده باشه.

مواد لازم بستنی زمستونی با ژلاتین (هشت تا ده عدد):

  • سفیده تخم مرغ: دو عدد
  • وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
  • سرکه سفید یا آبلیمو: یک قاشق چایخوری
  • پودر قند: یک دوم پیمانه معادل شصت گرم
  • آب سرد: دو قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین: دو قاشق چایخوری
  • نان بستنی: ده عدد
  • شکلات تخته ای: دویست گرم
  • روغن: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه بستنی زمستونی با ژلاتین

طرز تهیه بستنی زمستانی با پودر ژلاتین

۱. برای درست کردن مواد داخلی، یک کاسه سایز کوچک ترجیحا استیل برمیداریم.

۲. دو عدد سفیده تخم مرغ ترجیحا سرد رو داخل آن میریزیم. با همزن برقی تمیز آنقدر هم میزنیم تا حجمش دو برابر بشه و اگر کاسه رو برگردونی نریزه.

۳. یک دوم قاشق چایخوری وانیل اضافه میکنیم تا بوی بد تخم مرغ از بین برود.

۴. یک قاشق چایخوری سرکه سفید یا آبلیمو اضافه میکنیم تا سفیده زود شل نشه.

۵. یک دوم پیمانه معادل شصت گرم پودر قند را الک کرده و اضافه میکنیم. پنج دقیقه با دور تند هم میزنیم تا ابری شود.

۶. حالا به روش بن ماری کاسه را روی کتری آب در حال جوش میگذاریم. دوازده دقیقه ترجیحا با همزن برقی یا دستی مدام هم میزنیم تا سفیده ها بپزن. اگر مکث کنید سفیده ها بریده میشوند. کاسه رو از روی کتری بردارید و سریع عمل کنید.

۷. سریع یک پیاله متوسط برای درست کردن ژلاتین برمیداریم.

۸. دو قاشق غذاخوری آب سرد داخلش میریزیم.

۹. دو قاشق چایخوری پودر ژلاتین به آن اضافه کرده و هم میزنیم. پودر ژلاتین رو از لوازم قنادیها بخرید.

۱۰. حالا به روش بن ماری پیاله را روی کتری آب میگذاریم. دو دقیقه هم میزنیم تا رقیق شود. از روی کتری برمیداریم.

۱۱. صبر میکنیم تا از داغی بیفتد ولی بسته نشود. اضافه کرده یک دقیقه هم میزنیم تا ترکیب شوند. زیاد هم نزنید چون شل میشه.

۱۲. مواد داخلی رو درون یک قیف بدون ماسوره یا با ماسوره ساده میریزیم. اگر قیف نداشتید داخل مشما ریخته و سرش را کمی درشت میبریم. قیف را یک ربع داخل یخچال میگذاریم که مواد داخلی کمی سفت شود و شل نباشند.

۱۳. یک عدد نون بستنی برمیداریم. از لوازم قنادی ها بخرید. میتونید از نون میکادو که به قطر پنج سانت برش و یا نون ویفر و یا حتی یه بسکوییت ساده گرد استفاده کنید.

۱۴. سریعا از مواد روی نون بستنی به شکل عمودی پایپ کنید.

۱۵. بستنی ها رو یک ساعت توی یخچال بذارید تا یه کم خودشو بگیرد.

۱۶. دویست گرم شکلات تخته ای رو به روش بن ماری آب کنید. برای رقیق شدنش دو قاشق غذاخوری روغن داخلش بریزید.

۱۷. بستنی ها رو از یخچال بیرون بیارید و روی توری یا الک یا آبکش بچینید.

۱۸. از شکلات آب شده ای که از داغی افتاده روی بستنی ها بریزید.

۱۹. نیم ساعت دیگه یخچال بذارید تا شکلاتها خودشون رو بگیرن. چون مواد نگهدارنده نداره بهتره تا چهار روز خورده شه.

طرز تهیه بستنی زمستانی بدون ژلاتین