ایـنم از باسلوق ژله ای میوه ای با پودر ژله که طـرفـدارهای فـراوونی داره درسـت کردنش راحـت فقط یـه مقدار صـبر و تـحمل نـیازه!

مــواد لازم برای تهیه باسلوق ژله ای میوه ای با پودر ژله

  • نـشاسـته گـل دو سـوم لـیوان
  • آب یک لیوان
  • پـودر ژلـه یک بسته دلـخواه
  • شکر سـه چـهارم لـیوان
  • روغـن مـایع یک چهارم لـیوان
  • گـلاب یک سـوم لـیوان
  • پـودر نـارگیل یک لیوان

آموزش تهیه باسلوق ژله ای میوه ای با پودر ژله

طرز تهیه باسلوق ژله ای میوه ای با پودر ژله

نـشاسـته و آب مـخلوط کنید پنج دقیقه زمـان بـدیـد بـعد، بـهم بـزنـید تـا یکدست بـشه.

باسلوق میوه ای

پـودر ژلـه دلـخواهتون به مخلوط نـشاسـته و آب اضافه کنید خوب بـهم بـزنـید تا یکدست بـشه.

طرز تهیه باسلوق رنگی

مـواد داخـل تـابـه بـزاریـد روی شـعله ملایم قـرار بـدید تـا گـرم بـشه داغ نـشه چـون زود مهیبنده.

آموزش باسلوق میوه ای

بـعد از گـرم شـکر اضـافـه کنید مـیزان شـکر بـستگی بـه ژله ای داره که انتخاب کردید برای پودر ژله تمشک حتما یک لیوان شکر بریزدید چـون ترش مزست ولی برای بلوبری همون سه چهارم لیوان کافیه.

باسلوق میوه ای با پودر ژله و نشاسته گل

شکر ریختید بـه مدت بیست و پنج دقیقه روي کم مدام بـهم بزنید تا نشاسته پخته بشه بوی خامی نگیره.

آموزش تهیه باسلوق با پودر ژله

در ایـن مـرحله گلاب اضافه کنید پنج تا ده دقیقه بهم بزنید.

آموزش باسلوق رنگی میوه ای

بـعد روغن اضافه خوب بـهم بزنید تا کامل روغن به خورد،بـاسلوق بره و بـاسلوقتون گـوشه تابه مثل تصویر جمع بشه از روی شـعله بردارید اجازه بدید از داغی بیفته.

باسلوق با پودر ژله بدون ژلاتین

حتما دستتون کامل روغـن بزنید، مـقداری از باسلوق با قاشق داخل دست بزارید و گرد کنید دوستان بخاطر داشتن ژله خیلی چسبنده ست حتما باید دست روغن زده بشه بعد،از گرد کردن داخل پودر نارگیل بغلتونید و به مدت دوساعت داخل یخچال بزارید تا کامل خودش ببنده و میتونید این باسلوق داخل ظرف درب دار به مدت دوهفته داخل یخچال نگه دارید.

نوش جان


روش دوم

طرز تهیه باسلوق میوه ای با پودر ژله

مـواد لازم

  • پودر ژله یک بسته طعم دلخواه
  • نشاسته گل نصف لیوان
  • آب سرد یک و یک سوم لیوان
  • روغن مایع سه قاشق غذاخوری
  • گلاب سه قاشق غذاخوری
  • شکر پنج قاشق غذاخوری سرپر
  • ژلاتین یک قاشق غذاخوری
  • نشاستہ ذرت نصف لیوان

طـرز تهیه

نشاسته گل که برای این باسلوق استفاده میشه به صورت دون دون هستش که لوازم قنادی ها دارن.

نشاسته و آب مخلوط کنید چند دقیقه زمان بدید بهم بزنید تا یکدست بشه.

شکر و ژلاتین و پودر ژله رو اضافه کنید تا کامل با هم حل بشن.

بخاطر استفاده از ژلاتین حتما از آب سرد استفاده بشه اگه از آب گرم استفاده بشه ژلاتین گلوله میشه.

قابلمه رو شعله ملایم گاز قرار بدید و تند بهم بزنید تا نشاسته گلوله نشه.

بعد از ده دقیقه گلاب و روغن اضافه کنید ده دقیقه دیگه بهم بزنید تا نشاسته پخته بشه و بوی خامی نده.

ظرفی کامل چرب کنید مواد باسلوق داخلش بریزید و به مدت یک شب تا صبح داخل یخچال بزارید کامل ببنده.

بعد خارج کردن از یخچال اطراف ظرف با چاقو جدا کنید و بیست دقیقه اجازه بدید داخل محیط بمونه بعد برگردونید و خارج کنید روی تخته نشاسته ذرت بریزید ژله بزارید و به اندازه دلخواه برش بدید.