باقلوا شوبیت ترکیه ای با خمیر یوفکا رو پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید. فوق العاده ست! شوبییت ترد با طرز تهیه خیلی آسان و خیلی خوشمزه که حتی تا روز بعد ترد می‌ماند.


مواد لازم برای تهیه باقلوا شوبیت

برای شربت
  • ۳ لیوان شکر
  • ۳ لیوان آب
  • ۲ تا ۳ قطره آب لیمو
برای کرم
  • ۱ پاکت خامه صبحانه
  • ۴ قاشق غذاخوری شیر
  • ۱ قاشق غذاخوری آرد
  • ۱ قاشق غذاخوری نشاسته
  • ۱ قاشق غذاخوری ایرمیک (آرد سمولینا)
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر
برای روش
  • ۱۵۰ گرم کره یا مارگارین
  • نصف استکان روغن مایع (کره رو آب می‌کنیم سپس از روی اجاق برداشته و روغن مایع رو اضافه می کنیم.)
  • ۱ بسته (۸۰۰ گرم) یوفکای باقلوا
  • پودر پسته یا گردو

دستور پخت باقلوا شوبیت ترکیه ای بسیار خوشمزه

طرز تهیه باقلوا شوبیت ترکیه ای بسیار خوشمزه

برای شربت مواد رو داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی اجاق میذاریم تا وقتی که شکر حل بشه هم میزنیم وقتی خواست بجوشه آب لیمو رو اضافه کرده و زیر اجاق رو کم می‌کنیم و ۲۰ دقیقه میجوشونیم بعد کنار گذاشته و میذاریم خنک بشه.

برای کرم همه مواد رو داخل قابلمه ریخته و مداوم هم میزنیم وقتی به قوام محلبی رسید از روی اجاق برداشته و میذاریم خنک بشه.

یوفکا ها رو از داخل پاکت در آورده و بدون اینکه آسیبی ببینه به عرض چهار انگشت به شکل مربع برش میزنیم وسط هر مربع تا جایی که برسه از کرم میذاریم سپس پودر پسته یا گردو رو اضافه کرده و به شکل مثلث میبندیم.

سپس روش روغن میریزیم و توی فر با دمای ۱۸۰ درجه تا وقتی که روش طلایی بشه میپزیم.

سپس از فر درآورده یک دقیقه بعد شربت خنک رو روی شیرینی داغ میریزیم و میذاریم شربت جذب شیرینی بشه.

وقتی کامل خنک شد ۵ تا ۶ ساعت داخل یخچال قرار میدیم سپس تزئین کرده و سرو می‌کنیم.

نوش جان


طرز تهیه باقلوا شوبیت ترکی با محلبی

مواد لازم:

  • 1 پاکت یوفکای باقلوا
  • گردو و یا پسته
  • 200 گرم کره
  • محلبی داخل آن: کسانیکه در خارج از ترکیه هستند می‌توانند از پنیر ماسکارپونه استفاده کنند. من خودم هم از آن استفاده می‌کنم. به کسانیکه آن را پیدا نمی‌کنند یک دستور پخت می‌دهم. (این بهتر است)

محلبی بجای ماسکارپونه برای داخل آن:
2 لیوان شیر، 2 و نیم قاشق‌غذاخوری ایرمیک(آرد سمولینا)، 2 قاشق‌غذاخوری شکر

برای شربت:
2 لیوان آب
2 لیوان شکر
2 تا 3 قطره آب لیمو

طرز تهیه شوبیت آسان:
ابتدا شربت را آماده کنید. آب و شکر را داخل قابلمه‌ای بریزید و تا بجوشد هم بزنید. وقتی شربت شروع به جوشیدن کرد 5 دقیقه دیگر بجوشانید و آب لیمو را اضافه کنید. هم بزنید و کنار بذارید خنک شود و داخل یخچال قرار دهید.

سپس محلبی را آماده کنید. شیر، شکر و سمولینا را داخل قابلمه‌ی دیگری ریخته و روی اجاق با حرارت متوسط مدام هم زده و بپزید تا قوام بگیرد.
کره را داخل قابلمه‌ی کوچکی آب کرده و آماده کنید.

سپس یوفکای باقلوا را باز کنید.

یک عدد یوفکای باقلوا را روی میز پهن کنید و روی آن روغن بمالید. سپس یوفکای دیگر را روی آن گذاشته و به همه جای آن روغن بمالید. جمعاً 4 و یا 5 لایه را به این صورت آماده کنید. سپس به مربع‌های یکسان(حدودا 6×6 سانتی) برش داده و به قسمت‌های مساوی تقسیم کنید.

داخل هر مربع یک قاشق‌مرباخوری ماسکارپونه و یا محلبی گذاشته و روی آن گردو یا پسته بریزید و به شکل مثلث تا کنید و گوشه‌های آن را با فشاردادن به هم وصل کنید و ببندید‌.

داخل سینی بچینید و روی آن کره بریزید و داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی آن سرخ شود بپزید.(حدود 20 تا 25 دقیقه ، دمای فرها متفاوت است ممکن است زمان پخت تغییر کند)
تاتلی تازه از فر خارج شده را کنار بذارید کمی ولرم شود(چهار ، پنج دقیقه) سپس شربت سرد را روی آن بریزید‌.

2 ساعت استراحت دهید تا شربت را جذب کند.