باقلوا شیری سرد یک دسر ترکیه ای خیلی خوشمزه و راحته. این باقلوا شبیه باقلوا کلاسیکه با این تفاوت که با شربت که بر پایه شیر هست درست میشه.
برای این باقلوا شیری مجلسی میتونید به دلخواه از پسته یا گردو برای پر کردن وسط باقلوا استفاده کنیدکه با شربت شیری بسیار ترکیب بسیار خوبی میشه.
برای تهیه این باقلوا شیری میتونید از خمیر یوفکا باقلوا یا فیلو استفاده کنید. تهیه این بلقلوای شیری در خانه بسیار آسان و راحته.
مواد لازم برای تهیه تهیه باقلوا شیری با خمیر یوفکا
- ۴۷۰ گرم یوفکای باقلوا
- ۲۰۰ گرم کره
- ۱ استکان روغن مایع
- ۱ لیوان پسته
برای شربت شیری
- ۳ لیوان شیر
- ۲/۵ لیوان شکر
برای تزئین روش
- ۲ قاشق غذاخوری نسکوئیک یا پودر کاکائو
- ۱۰۰ گرم شکلات رنده شده
آموزش روش تهیه باقلوا شیری ترکیه ای با خمیر یوفکا
برای شروع ابتدا شربت شیری رو آماده میکنیم داخل قابلمه ای شکر و شیر رو ریخته و روی اجاق تا وقتی که شکر ذوب بشه حرارت میدیم سپس کنار می ذاریم تا خنک بشه روغن مایع و کره رو ذوب کرده و و با قاشق کف روشو برمی داریم.
داخل ظرف بورجام خمیر یوفکای اولی رو به صورت دو لایه گذاشته و روش با لیسک کره می مالیم یوفکای دوم رو گذاشته و دوباره کره می ریزیم وقتی به نصف یوفکاها رسیدیم روش یک لیوان پسته خرد شده می ریزیم و با لیسک کمی روغن مالیده دوباره بقیه یوفکاها رو دو لایه کرده و بینشون رو روغن مالی می کنیم و توی ظرف قرار می دیم.
یوفکای بالایی رو قبل از اینکه کره مالی کنیم با چاقو برش زده سپس کره باقی مونده رو به همه جاش می مالیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه می پزیم. نکته مهم در باقلوا سرخ شدن پایینش هستش به اونم باید دقت کنیم کفش رو به اندازه کافی می پزیم.
بعد پخت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر میکنیم و شربت خنک رو آروم آروم ۲ تا ۳ بار روش میریزیم و به مدت ۲ تا ۳ ساعت استراحت می دیم.
روی شیرینی مون ابتدا پودر کاکائو سپس شکلات رنده شده می ریزیم و در نهایت با پودر پسته تزیین می کنیم. نوش جان
ممنونن😍
خواهش