باقلوا گز پسته یک باقلوای خوشمزه شیک و مجلسیه! برای درست کردن این باقلوا گز پسته به کمی صبر و حوصله و البته علاقه به شیرینی پزی نیاز دارید. نتیجه کار یعنی باقلوا گز پسته یکی از طعم هایی خواهد بود که برای همیشه تو خاطرتون میمونه از بس که خوشمزه ست.
مواد لازم برای تهیه باقلوا گز پسته
مرحله اول
- پودر نارگیل آسیاب شده ۴۰۰ گرم
- پسته سالم یک پیمانه
- آرد سفید تفت داده شده یک و نیم پیمانه
- گلاب یک پیمانه
- شکر سه پیمانه
- پودر شکر یک پیمانه
- پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری
- گلوکز مایع دو قاشق غذاخوری
مرحله دوم
- پسته آسیاب شده سه پیمانه
- شکر آسیاب شده نصف پیمانه
- هل یک قاشق غذاخوری
- شکلات سفید ۳۰۰ گرم
- شیرعسلی یک تا دو قوطی
دستور پخت باقلوا گز پسته خوشمزه و مجلسی
برای شروع کار پودر نارگیل، پودر شکر، آرد و پسته با هم مخلوط میکنیم و کنار میزاریم.
یک سوم لیوان آب با پودر ژلاتین مخلوط میکنیم و روی بخار آب میزاریم تا کاملا باز و شفاف شود. بعد شکر،گلاب و گلوکز با هم مخلوط کنید روی حرارت بزارین تا به غلظت برسه بعد ژلاتین اضافه کنید یک الی دو جوش که زد حرارت خاموش کنید و اجازه بدین تا کاملا سرد بشه بعد با همزن برقی بزنید تا مواد شربتی کاملا سفید رنگ شوند بعد کم کم به مواد نارگیلی اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد.
کف سینی ۲۵ در ۳۵ کمی چرب کنید و پودر نارگیل بپاشید سپس خمیر کف سینی پهن کنید و با وردنه سطح خمیر صاف کنید.
از مواد شربتی که با همزن زدیم کمی بردارین و با یک برس یا قلم مو روی سطح شیرینی بکشید تا چسبناک بشه و لایه دوم روی آن پهن کنیم.
برای مرحله دوم پودر پسته و پودر شکر و هل با هم مخلوط کنید سپس شیرعسلی کم کم اضافه کنید تا خمیر بدست بیاد.
خمیر بین دو کیسه فریزری باز کنید و به آرومی روی لایه اول قرار دهید و با وردنه سطح کار صاف و یکدست کنید.
برای مرحله آخر هم شکلات سفید روی حرارت بخار آب بنماری کنید و روی لایه پسته ای بریزین.
شکلات روی تمام سطح یکدست کنید.با خلال پسته و گل سرخ و..هر چیزی که دوست داشتین تزئین کنید و داخل یخچال قرار دهید تا کاملا ببنده.
تقریبا ۴ الی ۵ ساعت زمان بدین، بعد بیرون بیارین نیم ساعت بهش اجازه بدین تا هم دمای محیط بشه بعد با یک چاقوی تیز برش بزنید و نوش جان کنید.