باقلوای ارده یکی از باقلواهای خوشمزه ترکیه هست که با ارده و گردو و خمیر یوفکا آماده میشه و روش تهیه آسونی هم داره. امیدوارم که خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه باقلوای ارده ترکیه ای
- ۶ عدد یوفکای باقلوا
- مقدار زیادی گردو
- ۱ لیوان ارده
- ۱۷۵ گرم کره
برای شربت
- ۳ لیوان آب
- ۳ لیوان شکر
- ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
طرز تهیه باقلوا ارده ترکیه ای
ابتدا شربت رو آماده میکنیم تا وقتی که شکر حل بشه روی اجاق گهگاهی هم میزنیم وقتی خواست بجوشه یک قاشق غذاخوری آب لیمو رو اضافه کرده و زیر اجاق را کم می کنیم ۱۰ دقیقه با شعله ملایم میجوشونیم لازم نیست که شربت زیاد غلیظ باشه.
یک ورق یوفکا رو برداشته ۲/۵ قاشق غذاخوری ارده روش میریزیم سپس مقدار زیادی گردوی خرد شده میریزیم گردو زیاد بزرگ نباشه یوفکا پاره میشه.
سپس با کمک یک سیخ چوبی یا وردنه نازک از قسمت کم عرض می پیچونیم و از دو طرفش فشار داده و چین میدیم سپس از وردنه در میاریم و توی سینی یا ظرف پیرکس مناسب می چینیم.
در این فاصله یوفکا ها رو داخل سفره پارچه ای پهن می کنیم تا خشک نشن و به اندازه دلخواه برش میزنیم.
کره رو ذوب کرده و کف روشو میگیریم سپس روی شیرینی می ریزیم.
توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۵ درجه میذاریم اگه فرتون قوی نیست روی دمای ۱۷۵ درجه بذارید فرهای شیرینی پزی کمی زود می پزند هدف ما پختن آهسته هستش.
شیرینی پخته شده رو ۵ دقیقه بعد اینکه گرمای اولیه اش رو از دست داد در میاریم.
شربت خنک شده روی شیرینی میریزیم اگه باقلوا ترد نباشه وقتی شربت رو میریزیم خمیر و نرم میشه پس سعی کنید باقلوا رو ترد کنید و داخلش خوب بپزه همچنین شیرینی ترد شربت رو بلافاصله جذب میکنه چند ساعت بعد سرو می کنیم.
نوش جان