آغوز تره یا بادمجان تره یه غذای شهسواری خیلی خوشمزه ست و مطمئنم که اگه درست کنید عاشقش میشید! شما اصلا بادمجون دوست دارید؟ آیا شما هم مثل من تخم های بادمجون رو جدا میکنید؟

مواد لازم برای تهیه بادمجان تره شمالی

  • بادمجان بزرگ 5 عدد
  • کدو سبز متوسط 2 عدد (به دلخواه)
  • گردو 200 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 4 حبه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت بادمجان تره شمالی یا آغوز تره

طرز تهیه بادمجان تره شمالی

من بادمجون ها رو چه کبابی کنم چه بپزم، چه بخوام پوست بکنم یا نه، اگه تخم داشته باشه اونم درشت، اول همه تخم هاش رو جدا میکنم و دور میریزم چون اصلا دوست ندارم زیر دندون بیاد.

برای شروع بادمجون ها رو اول پوست گرفتم، تخم هاش رو جدا کردم و بعد خرد کردم ریختم داخل قابلمه. من همیشه برای تهیه بادمجان تره دو سه تا کدو خورشتی هم پوست میگیرم و خرد میکنم و همراه بادنجون میزارم بپزه. البته یه مقدارم آب ریختم و گذاشتم بپزه.

بعد اینکه بادمجان و کدو ها پخت آبکش کردم تا آب اضافیش کشیده بشه و بعد با گوشت کوب حالا دستی یا برقی خوب له کردم و گذاشتم کنار.

حالا گردوی آسیاب شده یه بوته پیاز رنده شده و سه چهارتا حبه سیر رنده شده و یک استکان آب رو میریزیم داخل ماهی تابه میزاریم رو حرارت کمی که غلیظ شد حالا بادنجون له شده رو بهش اضافه کرده و هم بزنید.

دیگه تفت دادنش عین میرزا قاسمیه. با حوصله و زمان زیاد بزارین رو حرارت مدام هم بزنید تا آبش کشیده بشه. بعد کره حیوانی یا روغن بریزین نمک و فلفلش رو رو تنظیم کنید.

اجازه بدین سرخ بشه. بعد بریزین داخل ظرف سرو این غذا رو با ماهی شور یا نیمرو سرو میکنن.

این بار من نیمرو کردم. راستی با نونم خیلی خوشمزه ست. خیلی خوشمزه ست حتما امتحان کنید.

نوش جونتون