تو این مطلب میخوام یکی از غذاهای سنتی ارومیه یعنی آش بلعور گندم بدون گوشت رو آموزش بدم. یه آش خوشمزه و مقوی و بدون گوشت. امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه آش بلغور گندم بدون گوشت
- لوبیا قرمز۱ پیمانه
- ماش دوسوم پیمانه
- بلغور گندم ۱ پیمانه
- سیب زمینی ۱ عدد
- گوجه فرنگی ۱ عدد
- پیاز ۲ عدد
- لوبیا سبز یک سوم پیمانه (در صورت دلخواه)
- فلفل سبزبه میزان لازم
- مرزه و تره به میزان لازم
- رب ۲ قاشق غذا خوری
- پودر گوجه دو قاشق غذاخوری
- روغن به میزان لازم
- نمک، زردچوبه، فلفل سیاه به میزان لازم
دستور پخت آش بلغور گندم بدون گوشت با لوبیا قرمز و ماش
برای تهیه آش خوشمزه و مخصوص آش بلغور (یارما شورباسی) ابتدا پیاز داغ کرده وسپس بلغور را با لوبیا قرمز که از قبل خیسانده شده بریزید تا بپزد و بلغور لعاب بیندازد.
سپس کمی نمک، فلفل، زردچوبه و پودر گوجه را اضافه کنید.
بعد از اینکه مواد تقریبا پخته شدند سیب زمینی رو نگینی خرد کرده با لوبیا سبز خرد شده و ماش به مواد قبلی اضافه کنید.
اجازه دهید تا ۴۵ دقیقه دیگر بپزد.رب را کمیبا روغن تفت داده و به مواد اضافه کنید.
حالا سبزی خرد شده (مرزه و تره) را نیز اضافه کنید.
باید زیر شعله را کم کنید تا آرام جا بیفتد. صورت تمایل کمی عصاره پای مرغ یا قلم به آن اضافه کنید.