این چیزکیک سیب و دارچین یخچالی یه چیزکیک متفاوت و خیلی خیلی خوشمزهست. من این چیزکیک سیب و دارچین رو کم کالری تر درست کردم، اما اگر کالری بیشتر براتون مهم نبود، برای تاپینگ یک لایه کارامل یا کرامبل اضافه کنید.
مواد لازم برای تهیه چیزکیک سیب و دارچین یخچالی
- سیب پنج عدد
- گردو خرد شده یک پیمانه
- بیسکوییت سبوس دار دو بسته ( چهارصد گرم ساده یا با شهد خرما)
- کره هفتاد گرم
- شیر ده قاشق غذاخوری
- شکر قهوه ای سه قاشق غذاخوری یا شکر خرما)
- دارچین یک قاشق غذاخوری
- پنیر لبنه دویست و پنجاه گرم
- خامه صبحانه یک بسته (دویست گرم)
- ژله آلوئه ورا یک بسته
- آبجوش یک لیوان
- پودر وانیل یک دوم قاشق چایخوری
آموزش روش تهیه چیز کیک سیب و دارچین یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی
برای کراست بیسکوییت را آسیاب کرده و با شیر و کره آب شده مخلوط می کنیم.
سپس کف قالب کمربندی بیست و سه سانتی کاغذ روغنی انداخته، مواد کراست را با قاشق در قالب پهن کرده و با پشت قاشق فشار می دهیم تا منسجم شود. قالب را سی دقیقه در یخچال قرار می دهیم.
در این مدت ژله را در آب جوش حل کرده و کنار می گذاریم تا خنک شود.
سیب ها را پوست گرفته، مکعبی خرد می کنیم. همراه بیست گرم از کره، شکر و دارچین چند دقیقه تفت می دهیم، در آخر گردو را نیز اضافه می کنیم.
سیب ها نباید له شوند، عطر گردو که خارج شد، کنار می گذاریم تا خنک شوند.
روی کراست برای لایه دوم سیب و گردو را پهن می کنیم.
پنیر، خامه، وانیل را با همزن برقی می زنیم، کم کم ژله را اضافه کرده و می زنیم تا یکدست شود.
لایه سوم مواد پنیری را روی سیب ها می ریزیم.
حداقل پنج ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد.
سپس قالب را از یخچال خارج کرده، کناره قالب را با چاقو جدا کرده و باز می کنیم.
در صورت تمایل زمان سرو روی چیزکیک کارامل می ریزیم. در غیر این صورت کمی پودر دارچین پاشیده و برش می زنیم. نوش جان.