چیزکیک ژاپنی شکلاتی، آخه چی بگم از خوشمزگیش؟ فقط خودتون باید درست کنید و امتحانش کنید.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک ژاپنی شکلاتی
- ۱۷۰ گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه همدمای اتاق
- ۳۰ گرم کره
- ۱۲۰ میلی لیتر(نیم پیمانه)، شیر
- ۴۰ گرم (پنج قاشق غذاخوری)، آرد
- ۲۵ گرم پودر کاکائو (یک چهارم پیمانه)
- ۴ زرده تخم مرغ
- ۴ سفیده تخم مرغ
- ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
- ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو طبیعی
- ۹۰ گرم شکر (نیم پیمانه منهای یک قاشق غذاخوری)
- ۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
دستور پخت چیز کیک ژاپنی شکلاتی نرم و پنبه ای
برای شروع ابتدا شیر، پنیر و کره رو بصورت بن ماری حرارت بدین تا کاملا ترکیب شن ولی خیلی گرم نشن.
از روی حرارت بردارین و وقتی به دمای اتاق رسید، آرد، پودر کاکائو و نمک رو الک کنین و با لیسک زیرورو کنید بعد زرده های تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنین و در حد ترکیب شدن مخلوط کنید.
سفیده های تخم مرغ رو داخل کاسه تمیزی با همزن تمیز هم بزنید تا پر از کف شه بعد آبلیمو رو اضافه کنین و هم بزنین بعد شکر رو کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدین تا فرم بگیره ولی خیلی سفت نشه، همینکه از کاسه نریزد کافیست.
سفیده فرم گرفته را به ترکیب شکلاتی اضافه کنید و با لیسک زیر و رو کنید تا یکدست شه.
بعد داخل قالب ۱۸ سانتیمتری که کف و دیواره ها، کاغذ روغنی چسبوندین، بریزید و دو مرتبه به میز بکوبین بعد در فر از قبل گرم شده ۱۵۰ درجه حدود ۹۰ دقیقه بپزید.
قالبو حتما داخل سینی بزرگ قرار بدین و آب جوش بریزین مقداری، دور قالب فویل بکشید بهتره. بهتره تو آب باشه.
بعد از پخت، از فر خارج کنید و وقتی سرد شد، از قالب خارج کنید.
اگه از قالب کمربندی استفاده کنید راحت میشه از قالب درآورد ولی متاسفانه خیلیاشون بی کیفیت هستن و میچکن و فر کثیف میشه. به همین دلیل مجبورین دورش دو لایه کاغذ آلومینیومی بپیچین.