کرم شکلاتی از اون خوشمزه های روزگاره که فکر نمیکنم کسی پیدا بشه که دوستش نداشته باشه. کرم شکلاتی رو میتونید برای صبحانه ازش استفاده کنید یا میتونید برای ماسوره زدن روی کیک و کاپ کیک استفاده کنید. برای کاور کیک یا حتی به عنوان فیلینگ هم میتونید استفاده کنید که دیگه مثلا فندق تفت داده یا بادام رو پودر کنید و بهش اضافه کنید.
برای دسرهای لیوانی هم محشر میشه. خلاصه که یک کرم پرکاربرده که امیدوارم درست کنید و حالشو ببرید.
مواد لازم برای تهیه کرم شکلاتی با نشاسته
- 1 لیتر شیر
- 3 قاشق غذاخوری نشاسته (نشاسته ذرت یا گندم فرق نمیکند)
- 2 قاشق غذاخوری آرد برنج
- 1 لیوان شکر (لیوان دسته دار را سرخالی پر کنید)
- 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 1 پاکت شکلات تلخ (80 گرم)
لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم لیوان دسته دار
آمورش روش تهیه کرم شکلاتی با نشاسته ذرت بدون خامه
برای شروع ابتدا شیر، نشاسته، آرد برنج، شکر و پودر کاکائو را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید.
سپس روی اجاق بذارید و مدام هم بزنید و بپزید.
وقتی مواد شروع به جوشیدن کرد 5 دقیقه دیگر هم بزنید و سپس از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود و قبل از اینکه سرد شود داخل ظرف های مورد نظر بریزید.
بعد از سرد شدن، کرم شکلاتی را سرو کنید. نوش جان
نکته مهم: قبل از اینکه کرم شکلاتی را داخل ظرف بریزید ظرف ها را با آب خیس کنید، سپس کرم شکلاتی را بریزید. بعد از اینکه کاملا سرد شد و خودش را گرفت با انگشت از کناره ها فشار بدید، از ظرف جدا میشود و میتوانید داخل ظرف سرو برگردانید یا میتوانید داخل همان ظرف سرو کنید.
همونطور که مشخصه این کرم شکلاتی بدون خامه هست و به همین دلیل کالری خیلی بالایی نداره و حتی میتونید تو رژیمهای کاهش وزن هم ازش استفاده کنید.
طرز تهیه کرم شکلاتی بدون نشاسته
مواد لازم برای تهیه کرم شکلاتی بدون نشاسته
- شکلات تلخ و شکلات شیری ۲۰۰ گرم (دستور اصلی فقط با شکلات تلخه من نصف کردم اگه بخواید تیره تر بشه فقط از شکلات تلخ استفاده کنید.)
- کره ۵۰ گرم
- پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
- روغن مایع سه قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ۵۰ گرم
- وانیل کمی
- خامه قنادی ۱۵۰ گرم
طرز تهیه
اول شکلاتها را به همراه کاکائو و روغن و کره روی بخار کتری بزارید تا بازبشه در این فاصله زرده تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل میزنیم تا کرم رنگ شود و سبک شود.
حالا شکلات های باز شده همونطور که داغ هست رو به زرده ها اضافه میکنیم و با همزن هم میزنیم تا زرده ها بپزد ولی گلوله نشود.
خامه قنادی را میزنیم تا خوب فرم بگیرد و به مواد اضافه میکنیم به مدت دو ساعت در یخچال استراحت میدهیم و بعد از آن دیگه قابل استفاده هست هرکار دوست داشتید باهاش انجام بدید.