این کیک کرمدار شکلاتی خیس یه کیک خاص و متفاوت و فوقالعاده خوشمزهست که پیشنهاد میکنم حتما درست کنید.
لیوان مورد استفاده برای اندازه گیری مواد اولیه لیوان دستهدار فرانسوی میباشد. اندازه قالب مورد استفاده من برای این کیک ۳۲ در ۲۴ بود شما از هر شکل قالبی بخوایین میتونین استفاده کنین.
مواد اولیه لازم برای تهیه کیک کرمدار شکلاتی خیس
- سه عدد تخممرغ
- یک لیوان شکر
- نصف لیوان شیر.
- نصف لیوان روغن مایع
- یک قاشق چایخوری وانیلشکری
- یک قاشق غذاخوری بکینگپودر
- سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- یک و نیم لیوان آرد
برای کرم روی کیک
- چهار لیوان شیر
- پنجقاشق غذاخوری آرد
- پنجقاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق چایخوری وانیل
- یک قاشق غذاخوری کره
برای خیس کردن کیک
- نصف لیوان شیر
- یک قاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو
دستور پخت کیک کرمدار شکلاتی خیس ترکیه ای با پودر کاکائو
برای شروع ابتدا ابتدا قالب کیکمون را با کره کاملا پوشش میدیم آردپاشی میکنیم میذاریم کنار فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
ابتدا تخممرغ، شکر و وانیل را با دور تند همزن میزنیم تا سفید وکشدار شود بعد روغن مایع و شیر را به ترتیب اضافه کرده با دور کند تا حد مخلوط شدن هم میزنیم آرد بکینگپودر و کاکائو را مخلوط کرده الک میکنیم و به مواد کیکمون افزوده با دور کند همزن یا لیسک هم میزنیم در ظرفمون که آماده کردیم میریزیم و در فر قرار میریم با دمای ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت میپزیم.
بعد از اینکه تست کردیم و مطمئن شدیم که پخته، کیکمون رو از فر بیرون میاریم میذاریم کمی خنک بشه.
برای آماده کردن کرم، شیر، شکر و آرد را مخلوط کرده هم میزنیم تا صاف و یکنواخت شود.
بعد روی حرارت ملایم قرار میدیم وهم میزنیم تا غلیظ شود. همین که یکی دوتا جوش زد کافیه. از روی حرارت برداشته کره و وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم.
برای خیس کردن کیکمون نصف لیوان شیر، یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری کاکائو داشتیم. این ها رو روی حرارت باهم مخلوط میکنیم تا شکر و پودر کاکائو در شیر کامل حل بشه.
سپس روی کیکمون میریزیم. بعد هر میوهای که دوست داشتیم رو روی کیک میچینیم و کرم آماده شده را روی کیک ریخته ودر جای خنکی قرار میدیم و به مدت سه تا چهار ساعت زمان میدیم تا خودش رو بگیره و بعد روش رو پودر کاکائو الک میکنیم و برش میزنیم.
این کیک فوقالعاده خوشمزه هستش توصیه میکنم حتما درست کنید.