مواد لازم برای تهیه رولت موکا

  • ۱۷۵ گرم کره آب شده
  • ۶ تخم مرغ
  • ۳ زرده تخم مرغ
  • ۱۵۰ گرم پودر قند
  • ۱۲۰ گرم آرد قنادی
  • ۲۵ گرم پودر امولسیفایر (سوی لسیتین)
  • نصف قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
  • ۲۰ گرم نشاسته ذرت
  • ۲۰ گرم پودر شیرخشک
  • ۳۰ گرم شیرعسلی

مواد لازم برای تهیه خامه

  • ۴۰۰ گرم خامه قنادی
  • ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه همدمای اتاق
  • ۲-۳ قاشق غذاخوری پودر قند
  • نصف قاشق چایخوری پودر کاکائو
  • ۱-۲ قاشق چایخوری نسکافه
  • ۲ قاشق چایخوری آب

طرز تهیه رولت موکای اتریشی کافی شاپی

طرز تهیه رولت موکای اتریشی خوشمزه و متفاوت و کافی شاپی
پودر امولسیفایر (سوی لسیتین) میتونین از لوازم قنادی ها تهیه کنید. اون رو با آرد، نشاسته ذرت، بیکینگ پودر و پودر شیرخشک مخلوط کنید و سه بار الک کنید.

بعد تخم مرغ ها، زرده ها و پودر قند رو با همزن برقی بزنید تا پفی و سبک شه بعد مخلوط مواد خشک و شیرعسلی رو اضافه کنین و با همزن برقی حدود ۲ دقیقه هم بزنید تا مثل به مرحله روبانی برسه.

مقداری از ترکیب رو با کره آب شده و در دمای اتاق، مخلوط کنید و به کل مخلوط کیک اضافه کنید و با همزن دستی یا لیسک زیر و رو کنید .

حالا ۳۸۰ گرم از ترکیب رو داخل کاسه دیگری بریزین و بهش ۱ قاشق چایخوری پودر کاکائو، ۲ قاشق چایخوری نسکافه، که در یک قاشق چایخوری آب حل کردین رو اضافه و مخلوط کنید و داخل قالب ۳۰ در ۳۰ سانتیمتری که کاغذ روغنی گذاشته اید و چرب کردین، ولی دیواره ها را چرب نکرده اید، یکدست پخش کنید.

به بقیه مخلوط کیک، ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو، که در کمی آب حل کردین رو اضافه و مخلوط کنید و داخل قالب ۳۰ در ۳۵ سانتیمتری که کاغذ روغنی گذاشته اید و چرب کردین ولی دیواره ها را چرب نکردین، یکدست پخش کنید.

هرکدوم رو ۲۵ دقیقه بپزید. به صورت جداگانه. اول موکا رو بپزین بعد شکلاتی رو.

کیک ها رو روی توری برگردانید و کاغذ روغنی آنهارا جدا کنید و کیک شکلاتی رو به سه مستطیل ۳ در ۱۱ سانتیمتری ببرین و کیکها رو با حوله رول کنید تا سرد شن بعد رول کیکهای شکلاتی رو باز کنید و خامه بمالین و دوباره رول کنید، کیک موکا، روش خامه پخش کنید و دوتا از رول های شکلاتی رو در یک طرف روش بذارین و خامه بزنین.

بعد سومین رول شکلاتی رو روی آنها بذارین و خامه بزنین بعد کیک موکا رو از طرف دیگه روشون بیارین و محکم کنید و داخل سلفون بپیچید و یک ساعت بذارین یخچال. بعد کل رولت رو با خامه بپوشونین و به دلخواه تزیین کنین. بقیه خامه هم یخچال بذارین.

‎برای خامه، همه مواد رو با همزن برقی بزنید تا خوب فرم بگیره. اندازه نسکافه و پودرکاکائو رو خودتون تنظیم کنید.

میتونین از دستور رولتهای ساده هم استفاده کنید.

یک پیشنهادم هم اینه که کیک موکا رو طبق دستور خودتون که پختین، بعدش کیک شکلاتی رو درست کنین تا کیک شکلاتی ۲۵ دقیقه نمونه بیرون از فر.