چیز کیک لبو یه چیز کیک فوقالعاده شیک و خوشمزه هست که برای شب یلدا انتخاب خیلی خوبیه. اصلا طعم لبو توش حس نمیشه و چون با بیسکویت درست میشه به فر هم نیازی نداره. پیشنهاد میکنم حتما درست کنین، طعمش عالیه. رنگ جذاب این چیز کیک و طعم دلرباش اون قدر فریبنده است که حتما تصمیم می گیری برای یلدا این چیز کیک رو درست کنی! بافتش مخملی و لطیفه و طعم لبو هم نمیده و حسابی لذیذه!
مواد لازم برای تهیه تهیه چیز کیک لبو
- بیسکویت ساقه طلایی ۳۰۰ گرم
- کره ۸۰ گرم
- شیر یک چهارم پیمانه
- پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم
- خامه صبحانه یک بسته
- پودر ژلاتین دو قاشق مرباخوری
- لبو پخته و رنده شده یک عدد متوسط
- شکر یک پیمانه
- گلاب سه قاشق غذاخوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه چیز کیک لبو یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی
برای شروع ابتدا بیسکویت های ساقه طلایی رو پودر کنید و با کره آب شده و شیر ترکیب کنید و وقتی کاملا مخلوط کردید داخل قالب کمربندی که کفش کاغذ پهن کردید بریزید و فشار بدید تا سطح بیسکویت ها یکدست و فشرده بشه.
قالب رو به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش رو بگیره.
سپس پودر ژلاتین رو با نصف استکان آب روی بخار کتری می گذاریم تا آب بشه. (به روش بن ماری).
در ادامه پنیر خامه ای، خامه، لبو، گلاب، وانیل، ژلاتین و شکر رو با هم مخلوط کرده و حدود ۵ دقیقه با همزن برقی از یک سمت و به حالت دورانی هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط بشه و کمی حباب بگیره،
حالا مواد رو روی بیسکویت ها بریزید و بگذارید در یخچال به مدت سه تا چهار ساعت تا مواد رویه هم کامل ببنده.
بعد از آماده شدن، کناره های چیزکیک رو با چاقو آزاد میکنیم و با استفاده از کفگیر به ظرف مورد نظر منتقل میکنیم و تمام.
شیرینیش رو میتونین باتوجه به ذائقه تون کم و زیاد کنین. نوش جان.
میتونید به جای بیسکویت ساقه طلایی از بیسکوییت پتی بور ساده استفاده کنید. اگه از بیسکوییت پتی بور استفاده میکنید میتونید کره رو حذف کنید.
طرز تهیه چیز کیک لبو با پایه کیک
مواد لازم برای کیک
- تخم مرغ ۱ عدد
- شیر ۴۰ گرم (حدود ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری)
- روغن مایع ۴۰ گرم ( حدود ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری)
- شکر ۷۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان)
- وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
- آرد سفید ۱۰۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان)
مواد لازم برای قسمت پنیری
- خامه صبحانه یا قنادی ۲۰۰ گرم (۱ پاکت)
- پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم (۱ بسته)
- شکر ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
- آب سرد نصف لیوان
- لبو ۱ عدد ( حدود ۳۰۰ گرم)
- پودر ژلاتین ۱۵ گرم (حدود ۱.۵ قاشق غذاخوری)
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر رو با همزن زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه، دورگیری کردم و وانیل ریختم. روغن مایع اضافه کردم و یک دقیقه زدم. شیر هم ریختم و کمی هم زدم.
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط و سه بار الک کردم و اضافه کردم. کف قالب ۲۰ سانت کاغذ روغنی انداختم و مواد رو ریختم و در فر از یک ربع قبل گرم شده (فر برقی ۱۷۰ درجه، فر گازی ۱۸۰ درجه) حدود ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قرار دادم.
توجه: اگه قالب کمربندی (یا قالبی مثل من) ندارید، کیکتون رو بپزید از قالب بیرون بیارید، ظرفتون رو بشورید. توش سلفون دو لا بندازید و بعد کیک رو توش بزارید. از رینگ و یا طلق هم می تونید استفاده کنید.
لایه بعدی: چغندر لبو رو خوب شستم و سر و ته اش رو نگرفتم و با مقداری آب پختم و پوست کندم. با گوشت برقی له و پوره کردم (می تونید رنده ریز هم کنید)
پودر ژلاتین رو روی آب سرد ریختم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و بعد کنار گذاشتم خنک بشه.
خامه رو با پنیر ماسکارپونه کمی زدم. شکر اضافه کردم. میزان شکر بسته به نوع خامه مصرفی هم داره. پوره لبو و بعد ژلاتین رو اضافه کردم.
روی کیک مواد پنیری رو ریختم و حداقل ۴ الی ۵ ساعتی یخچال بمونه. بعد دورش رو با کارد آزاد کردم و از قالب جدا کردم. برای تزیین رویه از خامه فرم گرفته استفاده کردم و داخل قیف همراه ماسوره برگ دورش طرح زدم و از پودر پسته هم استفاده کردم. تزیین رویه دل به سلیقه خودتون بستگی داره.