حلوا رشته سوپی یا حلوا ورمیشل یک حلوای متفاوت و خوشمزه هست که در ماه رمضان خیلی درست میشه. این حلوای ورمیشل با شیر درست میشه و اگه تا حالا درست نکردید، پیشنهاد میکنم یک بار امتحان کنید.
توجه داشته باشید که این حلوا یک حلوای عربی هست که شبیه حلوا شعریه هست ولی با ورمیشل (همون رشته سوپی) درست میشه و طعم و مزش خیلی خوبه.
مواد لازم برای تهیه حلوا رشته سوپی عربی
- ورمیشل (رشته سوپی) ۱.۵پیمانه
- شکر سه چهارم پیمانه
- پودر نشاسته ۱.۵ قاشق غذاخوری
- کره ۲۵ گرم
- زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
- پودر هل نصف قاشق چایخوری
- پودر نارگیل نصف پیمانه
- آب ۱.۵ پیمانه
- شیر ۲ پیمانه
- خامه ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه حلوای ورمیشل
برای شروع ابتدا کره رو در تابهایی میریزیم و روی حرارت کم میذاریم تا ذوب بشه.
سپس ورمیشل خرد شده رو به کره اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم تا رنگ ورمیشل تغییر کنه.
بعد از اینکه ورمیشل تغییر رنگ داد و رنگش کاراملی شد، آب رو اضافه میکنیم و بعد شیر رو اضافه میکنیم.
درب تابه رو میذاریم تا ورمیشل خوب بپزه و بعد نشاسته رو در آب سرد حل میکنیم و به حلوا اضافه میکنیم.
در ادامه شکر و زعفران و پودر هل و پودر نارگیل رو اضافه میکنیم و در آخر هم خامه رو اضافه میکنیم و خوب هم می زنیم.
باید کمی از لعاب در حلوا باقی بمونه. یعنی لازم نیست همه آب رشته خشک بشه. چون بعد از خنک شدن به خورد رشتهها میره.
دوباره درب تابه رو میذاریم و بعد از اینکه آبش غلیظ شد در ظرف مورد نظر می ریزیم و میذاریم تا خنک بشه.
توجه داشته باشید که ورمیشل حتما باید کامل پخته باشه و بعد شکر رو اضافه کنید، در غیر این صورت ممکنه ورمیشل خوب پخته نشه.
مقدار شکر رو با توجه به ذائقتون میتونید کم یا زیاد کنید. نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن های تهیه حلوا با رشته سوپ
- حتما از ورمیشل مدل نازک استفاده کنید، تا حلوای شما خوشمزه تر شه.
- حواستون باشه اجازه بدید رشته ها خوب بپزن بعد شکر رو اضافه کنید، در غیر اینصورت رشته ها سفت میشن.
- به جای شیر میتونید فقط از آب استفاده کنید.
- پودر هل و پودر نارگیل رو هم اگه دوست نداشتید میتونید حذف کنید.