کسادیا مرغ و سبزیجات یه غذای مکزیکی خیلی خوشمزه است که با هر چیزی میشه درستش کرد. فوق العاده راحت و خوشمزه هست و از خوردنش خییلی خیلی لذت خواهید بردد. امیدوارم درست کنید و ازش لذتش ببرید.
مواد لازم برای تهیه کسادیا مرغ و سبزیجات
- نان پیتا 5 عدد
- سینه یا فیله مرغ باریک خرد شده 1 عدد
- پیاز 1 عدد
- سیر 2 حبه
- قارچ 5 عدد
- فلفل دلمه رنگی 4 قاشق غذاخوری
- ذرت کنسروی 4 قاشق غذاخوری
- پنیر ورقه ای 5 عدد
- پنیر پیتزا 200 گرم (یک لیوان)
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- سس قرمز تند یا سس سالسا
آموزش کسادیا مرغ و سبزیجات با نان پیتا یا تافتون
برای شروع ابتدا پیاز رو خرد کنید و با مقداری روغن کمی تفت بدید. بعد سیر ریز خرد شده یا رنده شده رو هم اضافه کنید و تفت بدید.
سپس سینه یا فیله مرغ رو به صورت باریک خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت بدید. به قطعه های کوچیک کمی بزرگتر از بند انگشت. به دلخواه میتونید سینه مرغ رو از قبل مرینیت (مزه دار) کنید و اگه زمان داشتید اجازه بدید دو ساعت در یخچال بمونه.
در ادامه قارچ خرد شده رو هم اضافه کند و مجدد تفت بدید. فلفل دلمه ای های رنگی باریک خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید و در آخر ذرت رو اضافه کنید.
همه رو باهم حسابی مخلوط کنید نمک و فلفل رو هم اضافه کنید.
در آخر پنیر پیتزا رو به مواد اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید.
نون پیتا رو باز کنید، روش کمی سس سالسا یا سس قرمز بزنید و پحش کنید.
بعد پنیر ورقه ای بذارید و سپس مواد رو بریزید و نون رو ببندید.
همپنین میتونید پنیر رو با مواد مخلوط نکنید و روی نون بریزید. بر روی نصف نان پنیر بریزید و بعد مرغ بریزید و دوباره روی مرغ پنیر پیتزا و ورقه ای بذارید و نان رو ببندید. یک طرفش که طلایی شد و پنیر ها آب شد به آرومی پشت و رو کنید. (دقت کنید که طرف دوم از اون طرف اول زودتر طلایی میشه)
نون رو داخل تابه بدون روغن بذارید و حرارت بدید تا کمی دو طرف نون طلایی بشه. کسادیا رو بدون روغن باید برشته کنید. نوش جان
اگه نون پیتا نداشتید میتونید با نون تافتون سایز کوچیک درست کنید.