سس فلفل تند هندی یه سس تند و خوشمزه هست. البته اونایی که تند دوس ندارن میتونن مقدار فلفل قرمز رو کم بریزن.
طعم این سس بینظیره. من دستور این سس تند رو از یه خانم هندی یاد گرفتم و به هر کسی دادم تست کرده، عاشقش شده. پیشنهاد میکنم حتما درست کنید.
مواد لازم برای تهیه سس فلفل دلمه ای قرمز تند
- فلفل دلمه ای قرمزیک کیلو
- سیر یک بوته
- پیاز دو عدد
- فلفل قرمزنصف پیمانه (یا به دلخواه بیشتر9
- رب گوجه فرنگی نصف پیمانه
- نمک یک قاشق غذاخوری
- روغن مایع به مقدار زیاد
- پودر انبه یک قاشق غذاخوری (اگر در دسترس بود)
- انبه یک عدد (کاملا دلخواه ضروری نیست)
طرز تهیه سس فلفل دلمه ای قرمز تند با رب گوجه
مقدار مواد لازم من دو برابر هست، شما میتونید همین مقداری که گفتم مثلا یک چهارم کنید تا با طعم و مزش و نحوه تهیهاش آشنا بشید.
نکته مهم این سس مقدار روغن هست. در واقع روغن این سس رو نگه میداره و لازمش هست. به خصوص موقع میل کردن اگر روغن روی سس نبود، حتما روغن اضافه کنید. منظورم وقتی داخل یخچال هست.
خب شروع میکنیم. ابتدا پیاز و سیر رو ریز خرد میکنیم.
بعد داخل روغن فراوان سرخ میکنیم. نمیخوایم زیادطلایی بشه، کمی سرخ بشه کافیه.
بعد فلفل دلمه ای رو رنده میکنیم و فلفل قرمز تند خشک رو پودر یا ریز خرد میکنیم و اضافه میکنیم.
من از قبل فلفل قرمز رو خشک کرده بودم و داخل میکسر ریختم و چند پالیس زدم تا خرد شد. نیاز نیست خیلی پودر بشه.
در ادامه مواد رو با حرارت خیلی کم تفت میدیم. چون زمان زیادی باید روی حرارت باشه، حرارت باید کم باشه تا نسوزه ته نگیره و روغن ریز بجوشه.
بعد از گذشت یک ساعت نمک و به دلخواه پودر انبه رو (اگر در دسترس بود، نبودش هیچ اشکال نداره) و رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و هم میزنیم.
همچنین اگر دوست داشتید یک انبه رو با پوست خرد کنید و به سس اضافه کنید، اما هیچ ضرورتی نداره. در واقع مواد اصلی سس شامل روغن، فلفل دلمه ای قرمز و فلفل قرمز و سیر و پیاز هست.
حالا حرارت رو بسیار کم کنید و روی شعله خیلی کم به مدت 4 ساعت بذارید بمونه و سس جا بیفته.
کم که گذشت یه عطر و بویی بسیار خوبی فضای خونه رو میگیره. درحین پخت اگر روغن روی مواد نبود، روغن اضافه کنید.
بعد از پخت و خنک شدن، سس رو داخل شیشه میریزیم و در یخچال نگه داری میکنیم.
میتونید هر وقت روغن روی سس تموم شد روغن زیتون اضافه کنید.
برای تهیه این سس باید کمی حوصله و عشق و علاقه داشته باشید و گرنه خوب از آب در نمیاد. این سس رو تقریبا با هر غذایی میتونید استفاده کنید. حتی موقع سرخ کردن زرشک برای زرشک پلو با مرغ یا برای غذاهای فست فودی یا در تهیه ماکارونی.