چیز کیک کدو حلوایی یه دسر پاییزی خوشمزه و مقوی و سالمه که با پایه بیسکویت می‌تونید درستش کنید. در ادامه با دستور پخت چیز کیک کدو حلوایی با بیسکویت پتی بور مرحله به مرحله آشنا میشید.

برای تهیه چیز کیک کدو تنبل در صورت تمایل از بلندر هم می‌تونید استفاده کنید، اما حتما چند بار ظرف محتوی مایه‌ی چیز کیک رو به میز یا پیشخوان آشپزخانه بزنید تا قبل از ریختن درون قالب کمربندی، تمام حباب‌های هوا خارج بشه. این چیز کیک بسیار غنی، غلیظ و پر از کدو حلوای هست.


مواد لازم برای تهیه چیز کیک کدو حلوایی

ابزار و وسایل موردنیاز

  • قالب کمربندی 23 سانتی متری
  • زمان تهیه مواد: 20 دقیقه به علاوه 6 ساعت برای سرد شدن
  • زمان پخت: 50 دقیقه
  • مقدار نهایی برای 14 تا 16 نفر

مواد لازم برای لایه ی کوکی (کراست)

  • بیسکویت پتی بور ساده (یا بیسکویت دارچینی) خردشده 2 فنجان
  •  کره ذوب شده 5 قاشق غذاخوری

مواد لازم باری تهیه مواد پرکننده (فیلینگ)

  • پنیر خامه ای 500 گرم (هم دمای اتاق)
  • خامه ترش 1 فنجان
  • شکر 1 فنجان
  • کدوحلوایی پخته 2 فنجان
  • تخم مرغ 4 عدد
  • جوز هندی آسیاب شده نصف قاشق چای‌خوری
  • وانیل نصف قاشق چای‌خوری
  • دارچین 1 قاشق چای‌خوری
  • عسل 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه چیز کیک کدو تنبل با بیسکویت پتی بور بدون ژلاتین

طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی با بیسکویت پتی بور
فر را از قبل در دمای ۱۵۰ درجه ی سانتی گراد گرم کنید.

برای درست کردن لایه کوکی، پیسکویت خردشده و کره را کاملا مخلوط کنید تا تمام ذرات بیسکویت به کره آغشته شود. مخلوط را در قالب بریزید و با فشار دست، به صورت یکنواخت کف قالب بخوابانید.

ضخامت این لایه تقریبا نیم سانتی متر است.

در کاسه ی بلندر یا کاسه ی بزرگی، مایه ی کیک را درست کنید.

پنیر خامه ای، خامه ی ترش، شکر، کدوحلوایی پخته، جوز هندی، دارچین، عسل، وانیل و تخم مرغ ها را برای ۲ دقیقه کاملا بزنید و مخلوط کنید.

بلندر یا مخلوط کن را چند بار خاموش و دیوارهی کاسه را با لیسک پاک کنید (کیک پنیر میل زیادی به چسبیدن به دیواره ی ظرف دارد).

مایه پرکننده را داخل قالب بریزید.

برای ۵۰ دقیقه و تا زمانی که کیک خودش را بگیرد و مرکز آن آبکی نباشد، کیک را بپزید؛ سپس فر را خاموش کنید تا برای ۳۰ دقیقه، کیک در داخل فر خنک شود.

پس از آن کیک را خارج کرده، روی آن را با پلاستیک بپوشانید و دست کم ۶ ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.

به ازای هر نفر:

  • ۳۰۴ کالری (۱۷۲ کالری از چربی ها)
  • ۱۹ گرم چربی (۱۱ گرم چربی اشباع شده)
  • ۱۰۰ میلی گرم کلسترول
  • ۲۰۰ میلی گرم سدیم
  • ۲۸ گرم کربوهیدرات (۲ گرم فیبر غذایی)
  • ۶گرم پروتئین

روش دوم

چیز کیک کدو حلوایی یکی از دسر های خوشمزه و جذابه که می تونید در دورهمی و تولد ها و شب یلدا درست کنید و لذت ببرید! این چیز کیک یکی از خوشمزه ترین دسر های دنیا است. تو فصل پاییزه می تونید با کدو حلوایی یک چیز کیک خوشمزه برای عصر پاییزی تون درست کنید.

مواد لازم⠀

  • کدو تنبل ۱ کیلو
  • 1 ليوان شکر دانه ریز⠀

برای پایه:⠀

  • 2 بسته بیسکویت
  • 2.5 قاشق غذاخوری کره (آب شود)⠀

برای پودینگ⠀

  • 1 لیتر شیر
  • 5 قاشق غذاخوری آرد
  • 1 ليوان شکر دانه ریز⠀
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • 1 بسته وانیل 5 گرم

طرز تهیه

کدو حلوایی ها رو خرد کرده و روش یه لیوان شکر رو بریزید بزارید یه شب بمونه و اب بندازه بد بپزیدو پوره کنید.

بیسکوییت ها رو اسیاب کرده با کره اب شده مخلوط کنید و ته قالبتون رو چرب کنید و بیسکویت ها رو بریزید داخل قالب وبا پشت قاشق خوب پهن کنید و فشار دهید تا منسجم بشه بد بزارید داخل فریز ۱۵ دقیقه تا کاملا سفت بشه.

سپس پودینگ رو بپزید همه مواد رو به جز کره و وانیل رو مخلوط کرده بزارید روی اجاق تا به قوام برسه آخر سر کره و وانیل بریزیدو مخلوط کنید از روی اجاق بردارید. یکم خنک شد بریزید رو بیسکوییت ها وقتی نیم بند شد.

سپس پوره کدو حلوایی رو بریزیدو صاف کنید و روشم گردو خورد شده بریزید. بد به مدت یک ساعت تو یخچال استراحت کنه آماده ست.

میتونید از ژلاتیم استفاده کنید برای پوره کدو حلوایی یک قاشق ژلاتین رو روی سه قاشق آب بپاشید حالت اسفنجی گرفت بنماری کنید و مخلوط کنید.
برای پودینگ هم دو قاشق ژلاتین با شش قاشق غذا آب.