شاید خوردن هیچ چیز به اندازه پودینگ شکلاتی خانگی لذت بخش نباشد. اگر فنجان کاستارد ندارید، میتوانید از هر فنجان ضد حرارت دیگری مثل فنجانهای سرامیکی یا کاسه های پیرکس کوچک استفاده کنید.
پودینگ را بیش از اندازه نپزید، چون به راحتی میسوزد. اگر قصد درست کردن پودینگ تافی دارید، به جای شکلات از سس تافی استفاده کنید.
- زمان آماده سازی مواد پودینگ شکلاتی بدون نشاسته: 20 دقیقه
- زمان پخت: 20 دقیقه
- مقدار نهایی برای 4 تا 6 نفر
مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی بدون نشاسته
- شکلات نیمه شیرین 125 گرم (یا سه چهارم فنجان شکلات چیپسی)
- خامهی (فرم گرفته) سنگین 1 فنجان
- شکر 3 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ 3 عدد
- عصاره وانیل 1 قاشق غذاخوری
- آب جوش
دستور پخت پودینگ شکلاتی بدون نشاسته ذرت و بدون شیر
فر را از قبل، در دمای 180 درجه ی سانتی گراد گرم کنید.
شکلات را به تکههای کوچک خرد کنید. (در صورت استفاده از شکلات تخته ای) و سپس، داخل قابلمهای بریزید و به روش بن ماری روی حرارت آب در حال جوش بذارید.
سپس خامه را به شکلات اضافه کنید و گاهی هم بزنید تا شکلات ذوب و نرم شود. پس از ذوب شدن شکلات، شکر را اضافه کنید و مخلوط را کنار بگذارید تا سرد شود.
سپس تخممرغها و وانیل رو با هم مخلوط کنید و هم بزنید.
مخلوط شکلات را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط تخم مرغ را به آرامی به بقیهی شکلات اضافه کرده و مرتب هم بزنید.
مخلوط شکلات را با دقت، داخل 4 تا 6 فنجان کاستارد بریزید. روی فنجانها را با فویل آلومینیومی بپوشانید. فنجان ها را روی صفحهی فلزی مشبک بچینید و در سینی فر بزرگی قرار دهید.
سپس، آب جوش را با احتیاط داخل سینی بریزید، به طوری که ارتفاع آب تا وسط فنجانها باشد.
پودینگ را به مدت 20 دقیقه و تا پخت کامل بپزید. سپس از فر خارج و خنک کنید.
نکات مهم و فوت و فنهای تهیه پودینگ شکلاتی بدون نشاسته
- اگر از ریختن مستقیم آب جوش در سینی می ترسید، این کار را به کمک ملاقه انجام دهید.
- دقت کنید آب از داخل قابلمه، داخل قالب ها نریزد.
- همچنین، آب را روی فنجانهای کاستارد نریزید.
به ازای هر نفر:
- ۲۹۳ کالری (۲۳۲ کالری از چربی ها)
- ۲۵ گرم چربی (۱۴ گرم چربی اشباع شده)
- ۱۶۱ میلی گرم کلسترول
- ۴۷ میلی گرم سدیم
- ۱۷ گرم کربوهیدرات (۱ گرم فیبر غذایی)
- ۵ گرم پروتئین