کارپاچیوی لبو با سس گردو و سیر یه پیش غذای ایتالیایی ساده و خوشمزه‌ست. لبو یکی از سبزیجاتی هست که سالادهای متنوع و خوشمزه‌ای میشه درست کرد. طعم و رنگ بی‌نظیر لبو با بیشتر سبزیجات دیگه ترکیب خیلی خوبی میده و از نظر طعم و مزه و رنگ هم عالیه.

در ادامه با روش تهیه کارپاچیو چغندر قرمز مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه کارپاچیو لبو قرمز ایتالیایی

  • لبو متوسط 2 عدد
  • سیر 2 حبه
  • گردو 5 عدد
  • روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری

دستور پخت کارپاچیوی لبو قرمز با سس سیر و گردو

طرز تهیه کارپاچیو لبو قرمز با سس گردو و سیر (کارپاچیو چغندر)

مرحله اول، پختن لبو

برای شروع ابتدا لبو رو پوست بگیرید. لبوها رو داخل قابلمه بذارید و روش آب بریزید تا آب سطح لبو رو بپوشونه. حدود دو تا سه ساعت زمان بدید تا لبو کامل بپزه.

مدت زمان پخت با توجه به اندازه و جنس لبو کمی متغییره.

بعد از پخت، لبوها رو از قابلمه خارج کنید و با یک چاقوی تیز لبوها رو برش بزنید. قطر برش‌ها لبو باید ککتر از نیم سانتی‌متر و بین دو تا سه میلیمتر باشه.


مرحله دوم، آماده کردن سس

برای آماده کردن سس، حبه‌های سیر رو ریز رنده کنید یا ساطوری کنید. مغز گردوها رو هم ریز خرد یا رنده کنید.

سیر، گردو، روغن زیتون و سرکه بالزامیک رو داخل یک کاسه بریزید. کمی نمک اضافه کنید و با چنگال مواد رو هم بزنید و خوب مخلوط کنید.


مرحله سوم، چیدن مواد داخل بشقاب

برای سرو این پیش غذا، یک بشقاب انتخاب کنید و برش‌های نازک لبو رو داخل بشقاب بچینید. سپس سس سیر و گردو رو روی برش‌های لبو بریزید و به سلیقه خودتون با چند برگ جعفری بشقاب رو تزئین کنید.


نکات مهم و فوت و فن های تهیه کارپاچیو لبو قرمز ایتالیایی

  • کارپاچوی گیاهی معمولاً با ترکیب سبزیجات دلخواه آماده میشه و نکته‌ سختی نداره و یه پیش‌غذای مینیمال رو ساده هست.
  • کارپاچو پیش‌غذای شلوغی نیست و کاربرد بیش از سه نوع سبزیجات در نوع گیاهیش ضرورتی نداره. همچنین بهتره از سبزیجاتی مثل قارچ، کدو، چغندر یا آووکادو استفاده بشه که چغندر از همه متداول‌تره.
  • توجه داشته باشید که سبزیجات استفاده شده در کارپاچیو به شکل ورقه‌های نازک و گرد یا نواری شکل باید برش بخوره. اصیل‌ترین نوع چیدمان کارپاچیوی ایتالیایی به شکل گرد در مرکز بشقاب هست.
  • برای تزئین و عطر و طعم بهتر می‌تونید از سبزیجاتی مثل ریحان، بی‌بی‌ اسفناج یا جعفری استفاده کنید.
  • استفاده از دانه‌هایی مثل دانه‌ کاج، سیاه‌دانه یا رازیانه و تخم گشنیز هم می‌تونه مکمل طبع و مزه‌ سبزیجاتی که در کارپاچو استفاده می‌شه باشه.