بدون وردنه و با سه چهار قلم مواد شما هم میتونین این بورک اسفناج رو درست کنین و لذت ببرین!

فقط چند تا نکته داره که اینجا میگم. اسفناج ها رو میتونین خام استفاده کنین یعنی خرد کنین نمک و فلفل و پودر سیر بزنین و بریزین روی خمیر من چند تایی رو اونجوری درست کردم حتی به نظرم خوشمزه ترم شده بود. پنج دقیقه ورز خمیر رو جدی بگیرین که خمیرتون نرم و لطیف باشه.

دقت کنین بین خمیر ها کامل روغن بزنین که به هم نچسبن. استراحت خمیر بیشتر از نیم ساعت نباشه چون ممکنه خمیر ها به هم بچسبن. بهتره از آرد قوی استفاده کنین مثل گنبد یا مهبد که خمیرتون زود پاره نشه.


مواد لازم برای تهیه بورک اسفناج با خمیر خانگی

مواد لازم برای خمیر:

  • یک و یک چهارم لیوان آب با دمای محیط
  • نصف قاشق غذاخوری نمک
  • آرد سه لیوان
  • مواد لازم برای لای خمیر
  • کره یک قاشق غذاخوری پر
  • روغن مایع نصف استکان

مواد میانی

  • یک کیلو اسفناج
  • یک عدد پیاز
  • نمک فلفل زردچوبه پودر سیر

دستور پخت بورک اسفناج با خمیر خانگی

طرز تهیه بورک اسفناج با خمیر خانگی
‎آرد و نمک رو مخلوط میکنیم وسطش رو‌ گود میکنیم و آب رو کم کم اضافه میکنیم تا اونجایی که خمیر جمع بشه.

روی سطح کار حدود پنج دقیقه خوب ورز میدیم تا خمیر کاملا نرم و لطیف بشه و سعی کنین آرد زیاد بهش اضافه نکنین حتی اگه کمی چسبنده باشه خمیرتون لطیفتر میشه.

از خمیر ۱۰ تا چونه میگیریم. هر چونه رو به اندازه نعلبکی بزرگ باز میکنیم داخل یک ظرف یک قاشق از مخلوط کره آب شده و روغن میریزیم و دونه دونه خمیرها رو روش قرار میدیم هر خمیر رو که گذاشتیم روش روغن میریزیم و همه جاش رو روغنی میکنیم بعد خمیر بعدی رو روش قرار میدیم به همین شکل ادامه میدیم تا خمیرها تموم بشن.

در ظرف رو میذاریم یا روش سلفون میکشیم و نیم ساعت استراحت میدیم . سطح کار رو تمیز میکنیم و چرب میکنیم و یکی یکی خمیر ها رو باز میکنیم با دستمون از وسط خمیر به کناره ها میکشیم تا خمیر باز بشه و بعد کناره های خمیر رو با دست میگیریم و میکشیم تا خمیر نازک بشه.

اگر هم پاره شد مشکلی نیست. وقتی خمیر خوبدنازک شد از مواد میانی به کناره ی خمیر میریزیم و رول میکنیم و تو سینی میپیچیم.

باقیمانده روغن رو روی خمیر میزنیم وکنجد میپاشیم و میذاریم تو فر از قبل گرم شده با 190 درجه تا وقتی که زیر و روی خمیر سرخ بشه.برای من 45 دقیقه طول کشید. اگه در آخر روش سرخ نشده بود چند دقیقه گریل رو روشن کنید.

نوش جان