پیتزای کوکو سیب زمینی یه غذای خوشمزه و راحته که تلفیقی از یه غذای مدرن و یه غذای سنتیه. طرز پخت راحتی داره و بچه‌ها هم دوستش دارن.

در ادامه با دستور پخت پیتزا کوکو سیب زمینی مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه پیتزا کوکو سیب زمینی

  • سیب ‌زمینی متوسط 2 عدد
  • قارچ خرد شده نصف لیوان
  • هویچ نگینی خرد شد نصف لیوان
  • نخود فرنگی پخته شده 3 قاشق غذا خوری
  • ذرت پخته ‌شده 3 قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه‌ای خرد شده 3 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا 1 لیوان
  • تخم مرغ 3 عدد (اگه درشت بود دو عدد کافیه)
  • آرد سفید 1 قاشق غذاخوری سرپر
  • نمک 1 قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری
  • آویشن 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پیتزا کوکو سیب زمینی بدون گوشت و مرغ

طرز تهیه پیتزا کوکو سیب زمینی

مرحله اول، خرد کردن مواد

برای شروع ابتدا سیب‌زمینی و هویج رو پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. سپس فلفل دلمه‌ای رو هم به صورت نگینی خرد کنید. قارچ‌ها رو هم به صورت ورقه‌ای یا نگینی خرد کنید. هویج و سیب زمینی حدود ده دقیقه می‌پزه.


مرحله دوم، پختن سیب‌زمینی و هویج

سیب‌زمینی و هویج نگینی خرد شده رو داخل قابلمه بریزید و به همراه مقداری آب رو حرارت بزارید تا خوب بپزه و نرم بشه.

اگه از ذرت و نخود فرنگی کنسروی استفاده می‌کنید که هیچ ولی اگه از ذرت و نخود فرنگی خام استفاده می‌کنید اون‌ها رو هم آبپز کنید.


مرحله سوم، آماده کردن مایه پیتزا کوکو سیب زمینی

یک کاسه بزرگ انتخاب کنید و تخم‌مرغ‌ها رو داخل کاسه بشکنید. سپس ادویه ها رو اضافه کنید. در ادامه آرد رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست بشن.

سپس همه سبزیجات رو به مخلوط تخم‌مرغ و آرد و ادویه‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشن.

در آخر پنیر پیتزا رو هم به مواد اضافه کنید، اما کمی از پنیر رو نگه دارید برای روی پیتزا.


مرحله چهارم، پخت پیتزا کوکویی داخل تابه

در این مرحله برای پخت یک تابه نچسب رو روی شعله بذارید تا خوب داغ بشه. سپس حدود دو سه قاشق غذاخوری روغن بریزید. وقتی که روغن داغ شد، مواد پیتزا رو به آرومی وسط تابه بریزید و با پشت قاشق سطح مواد رو صاف کنید. باقی پنیر پیتزا رو روی مواد بریزید و صاف کنید و سپس و درب تابه رو بذارید.

بهتره که زیر تابه شعله پخش‌کن بذارید تا پیتزا کوکویی خوب مغز پخت بشه. حدود بیست دقیقه بعد پیتزا کوکو سیب زمینی آماده میشه.

وقتی که از پیتزا کوکویی از اطراف ظرف طلایی رنگ بشه و پنیر روی اون هم آب بشه، یعنی آماده شده. وقتی که کامل پخت هم میتونید پیتزا رو برگردانید و هم می‌تونید همینطوری سرو کنید.

این پیتزا کوکویی رو داخل فر هم می‌تونید درست کنید. برای پخت داخل فر کف ظرف مورد نظرتون رو چرب کنید و مواد رو داخل ظرف بریزید و با دمای 180 درجه سانتی‌گراد حدود 30 دقیقه در طبقه وسط فر زمان بدید تا بپزه.