کتلت تن ماهی یه غذای خوشمزه و سادهست که سریع آماده میشه و به عنوان یه شام ساده و سبک گزینه خیلی خوبیه. در ادامه با دستور پخت کتلت تن ماهی با سیب زمینی پخته مرحله به مرحله آشنا میشید.
مواد لازم برای تهیه کتلت تن ماهی با سیب زمینی پخته
- کنسرو تن ماهی 1 عدد
- سیب زمینی پخته 4 عدد
- تخم مرغ 4 عدد
- آرد سوخاری 4 قاشق غذاخوری
- شوید خشک 2 قاشق غذاخوری به دلخواه
- نمک 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
- پودر سیر 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه کتلت تن ماهی با سیب زمینی پخته شده مرحله به مرحله
مرحله اول، جوشاندن کنسرو تن ماهی
کنسرو تن ماهی رو به مدت 20 دقیقه بجوشونید. سپس روغن تن ماهی رو جدا کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید و با استفاده از چنگال تن ماهی رو خرد کنید تا ریز و یکدست بشه.
مرحله دوم، پختن سیب زمینی
سیب زمینی ها رو شسته و به همراه مقداری نمک، آبپز کنید.
مرحله سوم، رنده کردن سیب زمینی
وقتی سیب زمینی پخت و خنک شد، پوست بگیرید و سیب زمینی رو رنده کنید و به تن ماهی اضافه کنید.
مرحله چهارم، آماده کردن مایه کتلت
تخم مرغ ها رو یکی یکی داخل یک کاسه جدا بشکنید و هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط بشن و از حالت لختگی خارج بشه. سپس تخم مرغ ها رو به مواد اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید. شوید خشک، نمک، فلفل، زردپوبه، پودر سیر و شوید خشک رو اضافه کنید و مواد رو کمی مخلوط کنید. پودر سوخاری رو کم کم به مایه کتلت اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله پنجم، سرخ کردن کتلت
یک تابه نچسب رو روی حرارت بذارید و مقداری روغن بریزید. وقتی که روغن داغ شد، کمی از مایه کتلت رو به قاشق داخل روغن بریزید و فرم بدید. وقتی که دو طرف کتلت سرخ شد، روغن اضافی کتلت رو بگیرید و سرو کنید. نوش جان.
نکات مهم:
- هیچ وقت تن ماهی رو بدون جوشاندن مصرف نکنید.
- در اضافه کردن نمک دقت کنید، چون که تن ماهی نمک داره و ممکنه کتلت رو شور کنه.